استفاده از غذاهای خیلی سرد نیز میتواند با آسیبهای دندانی همراه و در برخی اوقات اسپاسمهای ناگهانی و شدید عروقی در سر و صورت را برای فرد ایجاد کند.
به گزارش سرویس سلامت عصرهامون،خوردن غذای خیلی سرد موجب اسپاسمهای ناگهانی شدید عروقی سر و صورت در افراد میشود. یک متخصص تغذیه، گفت: غذای بسیار داغ میتواند باعث سوختگی در جوانههای چشایی شده و به عملکرد آنها آسیب وارد کند. پیام فرح بخش افزود: اگر سوختگی جوانههای چشایی اتفاق بیفتد فرد توانایی تشخیص طعم غذا را از دست داده، این در حالی است که حس چشایی ما را از مانده و یا مسموم بودن غذا آگاه میکند. این متخصص اضافه کرد: برای حفظ سلامتی در دراز مدت توصیه میشود غذای بسیار داغ مصرف نشود. وی افزود: استفاده از غذاهای خیلی سرد نیز میتواند با آسیبهای دندانی همراه و در برخی اوقات اسپاسمهای ناگهانی و شدید عروقی در سر و صورت را برای فرد ایجاد کند. فرحبخش، اذعان داشت: بهتر است، غذای طبخ شده در همان وعده مصرف شود و مقدار باقیمانده آن، به محض متعادل شدن دمایی در یخچال نگهداری شود، تا از رشد باکتری، میکروب و قاچ روی آن جلوگیری شود. اگر غذای نگهداری شده در یخچال 3 تا 4 بار گرم و نگهداری شود ضمن از دست دادن املاح و مواد معدنی آلودگیهای میکروبی نیز خواهد داشت. انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcbz0b0.rhbz0piuur.html