تاریخ انتشار :پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۳۳
گزارشی از درمان خود سرانه جوش های پوستی؛

استفاده از کرم های آرایشی بدون تجویز پزشک معالج ممنوع است

یک متخصص پوست، مو و زیبایی گفت: خانم ها برای پاک کردن آرايش خود براساس نوع پوستشان از پاک کننده ای مناسب استفاده کنند و تا حد امکان از شستن صورت با آب و صابون بپرهيزند.
استفاده از کرم های آرایشی بدون تجویز پزشک معالج ممنوع است
استفاده از کرم های آرایشی بدون تجویز پزشک معالج ممنوع است
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از زاهدانه، از آنجایی که برای هر فردی زیبایى چهره و اندام، ارزش زیادى دارد، بسیارى از مردم سالانه هزینه های زیادی را صرف خرید مواد آرایشى مى کنند.
جوش صورت یا آکنه یکی از بزرگترین مشکلاتی است که نوجوانان را گرفتار می‌کند و متاسفانه درست زمانی به سراغ آنها می‌آید که بیش از هر وقت دیگر نگران زیبایی وضع ظاهر خود هستند. آکنه یک بیماری التهابی مزمن پوست است که در سنين نوجوانی شروع وتا آخر جوانی فرد را با خود درگیر می کند. اکثر جوش ها معمولا بعد از مدتی بهبود می يابند ولی نمی توان آن را به حال خود رها کرد چون با بهبود بعضی از جوشها، جای جوش تا پايان عمر باقی می ماند و از نظر زيبایی مشکل ساز است. هر چند به جا ماندن جای جوش قابل ترميم است ولی پوست را مانند اول نمی کند.
اگر تاکنون برایتان پیش آمده که جلوی آینه بایستید و به پوستتان نگاه کنید و ناگهان متوجه وجود‌ لک‌هایی ‌شوید که شاید حتی نفهمیده باشید کی و چرا روی پوستتان ظاهر شده‌اند، نگران شوید، لک‌هایی که در خیلی از مواقع پیشگیری از ایجاد آنها چندان هم سخت نیست. در این مطلب با «دکترعطیه عبادی» متخصص پوست، مو وزیبایی درباره دلایل بروز این لک‌های پوستی و نحوه پیشگیری و درمان آنها گفت‌وگو کرده‌ایم که در ادامه می خوانید.
این متخصص پوست، مو و زیبایی درباره مراقبت از پوست بیان می کند: بهتر است خانم ها برای پاک کردن آرايش خود براساس نوع پوستشان از پاک کننده ای مناسب استفاده کنند و تا حد امکان از شستن صورت با آب و صابون بپرهيزند.
دکتر عبادی با بیان اینکه پاک کننده برای پوست های چرب، پوست های خشک و مختلط فرق می کند، افزود: اگر فردی اصرار به شستن صورت خود با صابون دارد بهتر است از پاک کننده های غيرصابون جديد به نام «پَن» استفاده کند. اين پاک کننده ها، ظاهری شبيه به صابون دارند، کف می کنند و صورت را مانند صابون به طور کامل تميز کرده اما کيفيت آنها از صابون بالاتر است و خشکی صابون را ندارد.
وی گفت: هر ماده ای که حاوی عطر يا الکل باشد، خشکی پوست را بيشتر می کند برای اين منظور افراد بايد زير نظر متخصص پوست با توجه به نوع پوست خود، اقدام به تهيه کرم و پن های مناسب کنند.
درباره مواد پاک کننده آرايشي پوست بیان کرد: هنگام خريد به نوشته بروشور دقت کنيد تا متناسب با پوست شما باشد. يادتان باشد بهترين راه براي شست وشوي صورت استفاده از شوينده هاي بهداشتي مثل پن، صابون هاي مايع مخصوص صورت و شستن صورت بعد از صابون با تُونِر است به اين صورت که پنبه را آغشته به تونر کنيد و روي پوست بکشيد تا بقاياي مواد آرايشي، آلودگي و ... برطرف شود و پوست به PH طبيعي خود برسد. بهتر است افرادي که پوست خشک دارند بعد از تونر طبق دستور پزشک معالج از کرم هاي مرطوب کننده چرب استفاده کنند.
دکتر عبادي براي قرمز و متورم شدن پوست بعد از اصلاح اظهار داشت: قرمزي صورت بعد از اصلاح مشکلي است که بسياري از بانوان و بعضاً آقايان با آن روبه رو مي شوند. قرمزي يا جوش زدن پوست از جمله مشکلاتي است که بعد از اصلاح در بين افرادي که موهاي زير پوستي دارند، رخ مي دهد. در مواردي که اين التهاب و جوش ها مختصر و کم است نياز به درمان خاصي نيست و بعد از گذشت دو تا سه ساعت خود به خود برطرف مي شود ولي در مواردي که تشديد مي شود لازم است حتماً با مراجعه به پزشک آن را درمان کرد.
وی درباره راهکارهای مقابله با جوش های به وجود آمده روی بدن افزود: جوش مشکلی پوستی است و زمانی رخ می دهد که فوليکول های مو در اثر تجمع چربی و سلول های پوستی مرده در آن پُر می شود و معمولا در نواحی صورت، گردن و قفسه سينه ايجاد می شود.
این متخصص از جمله عواملی که می تواند باعث جوش زدن در ساير نقاط بدن شود را ، هورمون ها، داروهای خاص، رژيم غذايی، لوازم آرايشی و استرس عنوان کرد و ادامه داد: درمان جوش در هر فرد متفاوت است.
وی با بيان اين مطلب که اغلب پوست های چرب جوش می زند، بیان کرد: بهتر است اين دسته از افراد با شوينده ها و پن های مخصوص پوست های چرب که متخصصان پوست توصيه می کنند، صورت خود را بشويند. همچنين افرادی که پوست مختلط (چرب و خشک) دارند نيز از پَن و تونر مخصوص پوست چرب و خشک و از مرطوب کننده و آبرسان بدون چربی استفاده کنند.
عبادی با اشاره به اینکه بيشتر مرطوب کننده های بازار باعث ايجاد آکنه و جوش می شود، گفت: اینگونه از افراد بايد زيرنظر پزشک معالج درمان شوند چرا که درمان جوش ها گاهی اوقات بين 6ماه تا يک سال هم طول می کشد و در هر سن برای افراد يک داروی خاص تجويز می شود.
اين متخصص درباره عوارض قرص های راکوتان دکوتان و اثر آن در نازايی افراد تصریح کرد: قرص های راکوتان و دکوتان، دارای ويتامين A است و در درمان جوش ها مؤثر است. لذا زنان دو ماه قبل از بارداری نبايد از اين قرص ها استفاده کنند زيرا باعث اختلالاتی درجنين می شود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: تحقيقات نشان داده که اين قرص ها در 90 درصد افراد مصرف کننده عوارضی ندارد ولی امکان اينکه در برخی افراد باعث افزايش آنزيم های کبدی يا چربی خون شود، وجود دارد که همه عوارض اين قرص ها پس از قطع دارو قابل رفع است و مصرف کنندگان اين قرص ها بايد قبل از استفاده، آزمايش های مربوطه را با تجويز پزشک انجام دهند و بعد قرص را مصرف کنند.
عبادی در پایان گفت: اين قرص ها به هيچ عنوان باعث نازايی در زنان نمی شود و با مجوز وزارت بهداشت آمريکا توليد می شود، متاسفانه اين برداشت اشتباهی است که بين عوام رواج پيدا کرده و سبب نگرانی آنها شده است.
انتهای پیام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdccm4qm.2bqsx8laa2.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما