تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۴۷
معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: مانکن‌های غیرمتعارف از فروشگاه‌های سیستان و بلوچستان جمع آوری می شوند.
حیا زدایی توسط مانکن های پشت ویترین/ معاون صنعت و معدن: مانکن‌های مروج بی‌حجابی جمع‌آوری می‌شود
حیا زدایی توسط مانکن های پشت ویترین/ معاون صنعت و معدن: مانکن‌های مروج بی‌حجابی جمع‌آوری می‌شود
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصر هامون، چندی پیش گزارشی مبنی بر "ترويج بد حجابی توسط مانكن‌هاي پشت ويترين" از این پایگاه خبری منتشر شد، در جلسه ای که معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان در خصوص ساماندهی ویترین مغازه‌ها و استفاده از مانکن در فروشگاه‌ها و نمایشگاه‌های عرضه پوشاک برگزار شد مقرر  شد برای آغاز طرح مانکن‌های غیرمتعارف در فروشگاه‌های سیستان و بلوچستان جمع آوری شوند.
متاسفانه در چند وقت اخیر مسئله ای که به شدت در سطح فروشگاه های لباس سطح استان در حال رواج است ترویج بی بند و باری با استفاده از مانکن های لباس در سطح شهرهای مختلف استان است که این مسئله باعث ترویج بی بند و باری در سطح استان شده بود.
در برخی پاساژها و مجتمع‌های تجاری که وارد می شویم، مانکن‌های با شکل و شمایل غربی با موهای رنگارنگ و لباس‌هایی که هیچ تعریفی در فرهنگ این مرز و بوم ندارد بدحجابی را به فروش گذاشته‌اند.
مانکن های باربی با حجابی برگرفته از غرب در ویترین اکثر این مغازه ها خود نمایی می کند و این مانکن ها آنقدر جذاب هستند که قند را در دل هر خانمی برای پوشیدن این لباس ها آب میکند.
گاهاً مشاهده می شد برخی فروشندگان مانکنی را بدون لباس و عریان در پشت ویترین مغازه خود و در ملأ عام گذاشته اند غافل از آنکه مشاهده این مانکن شاید افکاری بیمارگونه را در ذهن بینندگانش بیافریند و یا حتی موجب قبح زدایی برخی مسائل اعتقادی در سطح اجتماع شود و به نوعی عریانی و بدپوششی را در سطح جامعه عادی جلوه دهد و شاید الگویی شود برای نوع پوشش برخی از شهروندان و ناهنجاری‌های رفتاری و انحرافات اخلاقی را به ویژه در نسل جوان بیدار کند.
روش‌های قرار دادن و پوشانیدن پوشاک یا روسری به این مانکن‌ها یکی از اقدامات اساسی در زمینه قبح‌زدایی از بدحجابی از سوی دشمنان اسلام در جامعه است چراکه با تماشای موهای پریشان از زیر شال یا روسری یک مانکن، فرد ناظر به ویژه کودکان و نوجوانان چنین آموزش می‌بینند که این الگوی درست پوشش است و وقتی عابرین با چنین مناظری مواجه می‌شوند، الگوی منفی رفتاری دریافت می‌کنند و کم کم این صحنه ها برای آنها عادی می‌شود و افراد هم به خود اجازه می‌دهند با همان ظاهر در خیابان‌ها ظاهر شوند که این همان عادی‌سازی زشتی‌ها در جامعه است.
متأسفانه این مانکن ها خواسته یا ناخواسته، بدپوششی و عریانی و ابتذال را در جامعه ترویج می دهند ژست برخی از این مانکن‌ها و حالت‌هایی که پشت ویترین قرار گرفته‌اند به اندازه‌ای نامتعارف ،زشت و زننده است که حتی به تنهایی هم نمی شود ایستاد و به آن نگاه کرد چه رسد به همراه خانواده!
مانکن‌های مروج بی‌حجابی جمع‌آوری می‌شود
در جلسه ای که معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان در خصوص ساماندهی ویترین مغازه‌ها و استفاده از مانکن در فروشگاه‌ها و نمایشگاه‌های عرضه پوشاک برگزار شد مقرر  شد برای آغاز طرح مانکن‌های غیرمتعارف در فروشگاه‌های سیستان و بلوچستان جمع آوری شوند.
غلامعلی گنجعلی در این خصوص به یکی از رسانه ها گفت: با توجه به تولیت اصلی امر ساماندهی توسط اتاق‌های اصناف و اتحادیه پوشاک، مقرر شد اتحادیه مذکور با همکاری اتاق اصناف مرکز استان از طریق ارسال پیامک، صدور اطلاعیه و ایجاد جلسات آموزشی نسبت به اعلام آغاز اجرای طرح و توجیه اعضاء اتحادیه در راستای رعایت موارد ابلاغی اقدام کند.
وی در خصوص زمان اجرای این طرح اظهارکرد: اجرای طرح ساماندهی ویترین مغازه‌ها و عدم استفاده از مانکن‌های غیرمتعارف در فروشگاه‌ها و نمایشگاه‌های عرضه پوشاک از تاریخ 20 خردادماه سال جاری در سطح استان آغاز و واحدهای صنفی متخلف در اسرع وقت شناسایی و ساماندهی شوند.
گنجعلی در مورد نحوه بازرسی‌ها خاطرنشان کرد: اکیپ‌های بازرسی متشکل از بازرسان اتحادیه، اتاق اصناف و نمایندگان سایر دستگاه‌های مرتبط تشکیل و جهت بازدید از وضعیت موجود فروشگاه‌های عرضه پوشاک سطح شهر به اماکن مراجعه کنند و در صورت مشاهده تخلف در مرحله اول نسبت به صدور اخطاریه جهت واحد صنفی اقدام کنند.
وی در ادامه افزود: با توجه به ضرورت توجیه متقاضیان اخذ دریافت پروانه کسب پوشاک در راستای رعایت مصوبات، اتحادیه پوشاک باید قبل از صدور پروانه کسب جهت متقاضیان جدید و متقاضیان تمدید پروانه کسب تذکرات، آموزش و توجیه لازم جهت رعایت موارد ابلاغی ( عدم استفاده از مانکن‌های غیرمتعارف و...) را به افراد ارائه کند.
وی گفت: با توجه به آغاز فرآیند برگزاری دوره آموزشی احکام فقه بازار با همکاری بسیج اصناف، ویژه متقاضیان دریافت و تمدید پروانه کسب مقرر شده به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که رعایت موارد مرتبط با حریم عفت عمومی، جلوگیری از ترویج فرهنگ مدگرایی و همچنین خودداری از مانکن‌های غیر متعارف جزء سرفصل‌های آموزشی دوره مذکور قرار گیرد.
گنجعلی تصریح کرد: مقرر شد اتاق اصناف مرکز استان و اتحادیه مربوطه نسبت به شناسایی و برخورد قانونی (پلمب) واحدهای صنفی بدون پروانه که در این زمینه تخلف دارند اقدام کند.
وی گفت: با توجه به اعلام آمادگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر طراحی تعدادی الگوی پوشاک اسلامی ایرانی مقرر شد در صورت نیاز طرح‌های مذکور در اختیار اتحادیه صنف پوشاک قرار گیرد.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت استان در پایان گفت: از آنجا که برخی وظایف محوله به دستگاه‌های مربوطه مرتبط با یکدیگر بوده این طرح با همکاری نمایندگان دستگاه‌های متولی که ضرورت ایجاد ارتباط بیشترآنان وجود دارد از جمله اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ، پلیس نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی، بازرسی اصناف، بسیج اصناف، شهرداری و معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان انجام خواهد شد.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcdj509.yt0jk6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما

دیگه حیا وجود نداره برادار