تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۱ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۰۸
نمی‌توان از حافظه تاریخی ملت ایران بسیاری از دشمنی‌های آمریکا را پاک کرد، تهاجم نظامی طبس، هشت سال دفاع مقدس، تحریم‌ها و حمله موشکی به هواپیمای مسافربری ایران ایر بر فراز خلیج فارس که باعث شهادت 290 نفر ازهموطنانمان شد از جمله دشمنی‌های آمریکا علیه ملت ایران بوده است.
روزهای نفس‌گیر مذاکرات هسته‌ای
روزهای نفس‌گیر مذاکرات هسته‌ای

به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از سنت نیوز، مذاکرات هسته‌ای به حساس ترین مراحل خود رسیده است، پس از سال‌ها مذاکرات که دولت‌ها و تیم‌های متفاوت این مذاکرات را تجربه کرده بودند احتمالاً در آخرین روزهای این مذاکرات قرار داریم، رسیدن به نتیجه احتمالی لازمه‌اش آن است که اراده برای رسیدن به توافق در طرف غربی وجود داشته باشد و دست از زیاده‌خواهی‌هایشان بردارند.

فارغ از نتیجه مذاکرات، این دور از مذاکرات دارای دستاوردهایی برای مردم کشورمان بود، مذاکرات دو مسئله را برای مردم ما مشخص کرد. اولین موضوع، مردم غیرقابل‌اعتماد بودن غربی‌ها و آمریکا را کاملاً درک کردن و دلیل آن اشکال‌تراشی و بهانه‌گیری آن‌ها در مذاکرات بود؛ دومین مسئله، در مذاکرات قدرت فنی ایران و این‌که نیروهای بومی توانسته‌اند در شرایط تحریم و فشار انرژی هسته‌ای را به صد آن برسانند که غرب برای توقف این پیشرفت از تمام حربه‌های خود استفاده می‌کند نشان داد.

حال سؤال اینجاست، کشور آمریکا که خود بیشترین ذخایر بمب‌های هسته‌ای را در دنیا دارد و تنها کشور استفاده کننده از بمب هسته‌ای در هیروشیما و ناکازاکی است چگونه صلاحیت دارد که درباره سایر کشورها نظردهد؟ پاسخ به این سوال ریشه در سیاست قُلدرمعابانه آمریکا دارد که خود را کدخدای جهان می‌داند و سایر کشورها را رعیت‌های زیر نظر خود که برای امنیت خود حق کشتن آن‌ها را دارد.

در مذاکرات دانستن این مسئله بسیار مهم است که غربی‌ها و آمریکا بیش از این‌که به دنبال حل مسئله هسته‌ای ایران باشند به دنبال حفظ فشار و تضعیف ایران هستند، از نظر آمریکا جمهوری اسلامی ایران به عنوان نماد ظلم ستیزی و استقلال نباید تبدیل به الگویی برای سایر کشورهای جهان شود، چرا که این تفکر منافع و ذات زیاده‌خواه و استعماری آمریکا را به مخاطره می‌اندازد.

درزمینهٔ احتمال دستیابی به توافق برد-برد شواهد نشان از عدم اراده جدی آمریکایی‌ها دارد، ۳۵ سال منازعات متقابل ایران و امریکا و گاهی تقابل نظامی نیابتی آن‌ها در لبنان، عراق و فلسطین را نمی‌توان به راحتی از یاد برد و تأثیر آن‌ها در مذاکرات را نادیده گرفت.

باید در نظر داشت در صورت دستیابی به توافق، بازهم بسیاری از اختلافات ریشه‌دار میان ایران و غرب و خصوصاً آمریکا ادامه خواهد داشت؛ زیرا نمی‌توان از حافظه تاریخی ملت ایران بسیاری از دشمنی‌های آمریکا را پاک کرد، تهاجم نظامی طبس، ترور مسئولین و دانشمندان ایران، هشت سال دفاع مقدس، حمایت از منافقین، تحریم‌ها و حمله موشکی به هواپیمای مسافربری ایران ایر بر فراز خلیج فارس که باعث شهادت ۲۹۰ نفر ازهموطنانمان شد از جمله دشمنی‌های آمریکا علیه ملت ایران بوده است.
انتهای پیام/4382

https://www.asrehamoon.ir/vdcepz8f.jh87zi9bbj.html
منبع : سنت نیوز
نام شما
آدرس ايميل شما