تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۰۰
مولوی محمدعلی شهنوازی گفت: شب قدر شب رحمت و برکت و دارای عظمت و عزت است و بر مسلمانان است که قدر این شب را که عبادات در آن برابر با عبادت هزار ماه است، بدانند.
فلسفه بیدار ماندن در شب‌های قدر بیداری فکر و اندیشه انسان است
فلسفه بیدار ماندن در شب‌های قدر بیداری فکر و اندیشه انسان است
به گزارش سرویس اجتماعی  عصرهامون، مولوی محمدعلی شهنوازی در خصوص اهمیت و فضیلت شب های قدر، در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما ضمن اشاره به بعضی از فضائل و و یژگی های اخلاقی حضرت علی (‌رض )، اظهار داشت: ایشان بازر نمونه و الگوی در همه زمینه ها برای همه ی افراد جامعه در هر زمانی هستند.
وی ضمن بیان ویژگی های اخلاقی آن امام همام در زمینه رسیدگی به فقرا و ایتام، افزود: در این ماه مبارک فرصت مغتنمی است تا با تاسی از مولایمان به دستگیری از فقرا و نیازمندان بپردازیم.
مولوی شهنوازی با اشاره به اهمیت شب های قدر، بیان کرد: دادن صدقه در شب قدر و نیز دعا و نیایش با پروردگار از ارزش بالای برخوردار است.
وی ادامه داد: اوج عظمت ماه مبارک رمضان را می‌توان در شب قدر مشاهده نمود که قرآن آن را برتر و بهتر از هزار ماه دانسته است، از این رو شناخت اهمیت و ارزش این ماه برای آمادگی روحی بسیار ضروری است.
امام جمعه اهل سنت خاش گفت: تلاوت قرآن و نماز شب خواندن، صدقه دادن، نوافل و معتکف شدن در مسجد از مهمترین اعمال شب قدر است که اهل سنت نیز شب قدر را در شب های فرد ( طاق) بیست و یکم، بیست و سوم،بیست و پنجم، بیست و هفتم و نیز بیست و نهم ماه رمضان جستجو و دنبال می کنند.
وی بیداری شب‌های قدر را برای بیداری فکر انسان در طول سال دانست و تصریح کرد: رشد فکری و بصیرت از اهداف شب‌های قدر است.
وی در پایان اظهار داشت: شب قدر شب رحمت و برکت و دارای عظمت و عزت است و بر مسلمانان است که قدر این شب را که عبادات در آن برابر با عبادت هزار ماه است، بدانند.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcewn8f.jh87zi9bbj.html
منبع : تفتان ما
نام شما
آدرس ايميل شما