تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۳۵
مدیرکل انتقال خون استان سیستان و بلوچستان گفت: 71 هزار اهدا کننده خون در استان وجود دارد که از این تعداد 51 درصد آنان اهداکنندگان مستمر خون هستند.
اهدا کنندگان خون، بزرگترین سرمایه های انتقال خون هستند/ تقدیر از جوان ترین اهداکنندگان خون در سیستان و بلوچستان
اهدا کنندگان خون، بزرگترین سرمایه های انتقال خون هستند/ تقدیر از جوان ترین اهداکنندگان خون در سیستان و بلوچستان
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون، سهیلا خسروی در گفت و گو با خبرنگار زاهدانه با بیان اینکه روز ۲۴ خرداد مصادف با 14 ژوئن هر سال به نام روز جهانی تقدیر از اهدا کنندگان خون انتخاب شده‌است، اظهار داشت: در این روز از همت والا و فعالیت انسان دوستانه تمام کسانی که در زمینه اهدا، انتقال خون و نجات جان انسان‌ها تلاش می‌کنند، قدردانی می‌شود.
وی علت نامگذاری این روز را به مناسبت تولد پروفسور لنداشتاينر كاشف گروه های خون اعلام کرد و گفت: 11 سال است که این روز در سراسر جهان با شعار متناسب با همان سال برای تقدیر از اهدا کنندگان خون که به طور داوطلبانه اقدام به این امر انسان دوستانه و خداپسندانه می کنند، صورت می گیرد.
خسروی شعار امسال سازمان جهانی بهداشت را« برای نجات جانم از تو سپاسگزارم» عنوان کرد و افزود: اهدا کنندگان سرمایه های ما به شمار می آیند که کار ما در این سازمان بدون وجود آنها معنایی نخواهد داشت.
مدیر کل انتقال خون استان بیان کرد: اهدا کنندگان خون در ایران به طور داوطلبانه اقدام به اهدای خون می کنند و در قبال این امر خداپسندانه هیچگونه چشم داشت مادی ندارند، بلکه هدف والای این افراد از اهدای خونشان نجات زندگی دیگران است.
خسروی ادامه داد: سازمان انتقال خون کشور امسال را به عنوان سال تکریم و تقدیر از اهداکنندگان خون در سرلوحه کار خود قرار داده است، و در سیستان و بلوچستان علاوه بر این امر، جشنی به مناسبت روز اهدای خون نیز گرفته شد.
وی با اشاره به 71 هزار اهدا کننده خون در استان گفت: تقدیر از تمامی افراد در این مجموعه در توان ما نبود، اما حدود 30 نفر از این اهدا کنندگان را به صورت تصادفی انتخاب و از آنان تقدیر و تشکر شد.
خسروی در خصوص افزایش فرهنگ اهدای خون تصریح کرد: سن اهدای خون از 18سالگی شروع و تا 60 سالگی ادامه دارد که بعد از آن بنابر شرایط جسمانی، فرد دیگر توان اهدای خون را ندارد، در این راستا باید به فرهنگ سازی اهدای خون در سن جوانی اهمیت ویژه ای داد .
وی با بیان اینکه سن اهدای خون در کشور بالا رفته است، بیان کرد: اگر جوانان را تشویق به اهدای خون نکنیم در آینده نه تنها ذخایر خونی خود را از دست می دهیم بلکه شاهد از بین رفتن حس نوع دوستی در جامعه خواهیم بود که روز به روز کمرنگ تر می شود.
مدیر کل انتقال خون استان در پایان خاطر نشان کرد: مردم با حضور همیشگی خود در مواقع بحران برای اهدای خون نشان دادند که در این امر خداپسندانه ثابت قدم هستند؛ همچنین ادارات ونهاد های مختلف از جمله استانداری سیستان و بلوچستان، صداوسیمای استان و مدیران کل ادارات نیز امسال با همکاری برنامه ریزی شده توانستند به این سازمان در زمینه اهدای خون کمک کنند و به لیست اهداکنندگان مستمر سازمان انتقال خون بپیوندند.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdciquaq.t1a3v2bcct.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما