تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۲۷
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان وبلوچستان گفت: حذف و از بین بردن شبکه های فساد سازمان یافته در فضای مجازی و به خصوص اینستاگرام از فیلتر کردن این فضا مهمتر است.
نظارت بر فضای مجازی بدون برخورد قاطع قضایی بیهوده است/ حذف باندهای سازمان یافته مهمتر از فیلترینگ
محمدعلی حمیدیان در گفتگو با عصرهامون اظهار کرد: متاسفانه تاکنون فرهنگ سازی لازم برای استفاده از فضای مجازی از سوی نهادهای مرتبط در کشور صورت نگرفته است و این امر موجب شده تا کسانی با بهره گیری از لایه های پنهان فضای مجازی به ویژه در اینستاگرام دست به تبهکاری و اغفال دختران جوان بزنند.
وی تصریح کرد: اگر این اقدام صورت نگیرد و مسئولان امر به حوزه فرهنگ سازی ورود جدی پیدا نکنند و رویه موجود اصلاح نشود در آینده ای نزدیک و با ورود ابزارهای جدید شاهد ابتذال و اتفاقات بدتری خواهیم بود که تمام ابعاد جامعه را با مشکل مواجه کرده و خسارت های سختی به بدنه خانواده ها می زند.
رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب زاهدان تاکید کرد: نکته قابل توجه دیگر اینجاست که خانواده ها به طور کافی بر روی تربیت فرزندان خود در فضای مجازی دقت نکرده اند و مهارت "نه گفتن" را به آنها آموزش نداده اند و نتیجه اش چیزی جز ماجرای اتفاق افتاده در سیرجان نمی شود که فردی با چرب زبانی و استفاده از فضای پر رنگ و لعاب اینترنت اقدام به اغفال و سپس آزار و اذیت دختری جوان می کند.
به گفته معاون
پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان وبلوچستان؛ تا زمانی که عزم جدی برای پیشگیری و جلوگیری از خطرات موجود در فضای مجازی توسط نهادهای مرتبط وجود نداشته باشد قوه قضائیه نیز به تنهایی از عهده برخورد یا آن بر نمی آید چرا که مقابله با این قبیل مسائل نیازمند همکاری همه جانبه تمامی دستگاه های نظارتی، فرهنگی، قضایی و انتظامی است.
وی ادامه داد: متاسفانه در حوزه پیشگیری نیز کارهای خوبی صورت نگرفته که در این مبحث دستگاه های مرتبط باید کارگروه های ویژه ای تشکیل دهند و نسبت به آسیب شناسی اقدام کرده و روش های مقابله با آن را استخراج و در جامعه عملیاتی کنند.
وی تاکید کرد: دولت و وزارت ارتباطات هم باید حساسیت بیشتری به خرج دهند و لازم است تا در کنار نظارت؛ برخوردهای قاطع قضایی نیز صورت بگیرد و باید پا را از نظارت صرف جلوتر گذاشته و با کسانی که در لایه های پنهان فضای مجازی و اینستاگرام و تلگرام و... دست به اغفال، فریب و اعمال مجرمانه میزنند به شدت برخورد کرد.
وی ادامه داد: هیچ کس منکر فواید فضای مجازی و اینترنت نیست و اینکه اعلام می شود باید راه را بست منظور عموم جامعه و قشر فرهیخته نیست بلکه بدان معناست که جلوی استفاده ابزاری افراد مغرض و فرصت طلب از فضای مجازی گرفته شود و این فضا را برای آنها محدود کرد.
حمیدیان تصریح کرد: اساساً ترویج روابط نامشروع دختر و پسر در فضای مجازی جرم محسوب می شود ولی شاهد هستیم که این اقدام به راحتی و به وفور در حال انجام است و هیچ اقدام مثبتی نیز صورت نگرفته و شاهد بحران آفرینی و وقوع حوادث تلخ در فضای حقیقی هستیم.
انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcipyazvt1aur2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما