تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۵۵
صاحب گل صالحی گفت: اسکان بیش از ۳۵ هزار نفر اتباع بیگانه و معضل مرتبط با منازعات طایفه ای از چالش های جدی خاش محسوب می شود، همچنین به واسطه موقعیت مرزی و کریدور عبوری، شهرستان خاش یکی از محل‌های اصلی دپو و کاروان‌های قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی است.
خاش از محل‌های اصلی دپو سوخت است/اسکان 35 هزار نفر از اتباع بیگانه چالش جدی این شهرستان
به گزارش عصرهامون، صاحب گل صالحی فرماندار خاش در نخستین نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم این شهرستان خاش که صبح امروز در سالن فرمانداری برگزار شد بیان کرد: خصوصیات خاص اقلیمی و محیطی در این شهرستان، آن را به یک الگوی بی نظیر برای تولید محصولات باغی در سیستان و بلوچستان مبدل ساخته است.

وی اظهار کرد: از سویی اقدامات مؤثری نیز برای توسعه فعالیت‌های مرتبط با دام‌ پروری و راه‌ اندازی واحدهای مرغداری اجرایی شده است و در این راستا ۳۵ واحد مرغداری فعال در حال ارائه خدمات بوده که به‌ طور متوسط بیش از هفت هزار و دویست تُن تولید گوشت سفید در سال را محقق ساخته‌اند، همچنین مقرر است پنج واحد مرغداری جدید نیز تا انتهای سال جاری به افتتاح برسد.

فرماندار خاش به مقوله بسته‌بندی و فرآوری صنایع تبدیلی شهرستان نیز اشاره کرد و افزود: اقدامات مؤثری در حوزه تولید شیر و راه‌اندازی کارخانه پاک شیر در خاش صورت پذیرفته و در حوزه فعالیت‌های تولیدی و معدنی نیز ۳۱ واحد فعال تولیدی و معدنی ،۲۰ کوره آجرپزی، کارخانه سیمان خاش به‌ عنوان بزرگ‌ترین نماد صنعتی در استان و ۶ کارخانه معادن تامین پیش سازهای تولید سیمان از دیگر ظرفیت‌های این شهرستان قلمداد می شود.

صالحی به برخی از معضلات جدی در حوزه معادن شهرستان خاش اشاره کرد و افزود: پدیده خام فروشی باعث شده تا بسیاری از محصولات معدنی استان به جای فرآوری در شهرستان یا استان به استان‌های مجاور به صورت خام ترانزیت شده و در آن‌جا فرآوری صورت پذیرفته و مردم استان از عواید این مزیت محروم شوند.

وی گفت: اقداماتی فاخری برای سازوکارهای توزیع ارزاق عمومی با همکاری بسیج اقشار صورت پذیرفت و خوشبختانه به رغم تمامی معضلات و مشکلات حادث شده در حوزه تامین کالاهای اساسی چالش جدی در شهرستان رخ نداد.

تردد تانکرهای سوخت یا کاروان‌های قاچاق انسان دلیل تصادفات جاده های خاش 

فرماندار خاش به معضلات حائز اهمیت شهرستان خاش اشاره کرد و افزود: اسکان بیش از ۳۵ هزار نفر اتباع بیگانه و معضل مرتبط با منازعات طایفه ای از چالش های جدی خاش محسوب می شود، همچنین به واسطه موقعیت مرزی و کریدور عبوری، شهرستان خاش یکی از محل‌های اصلی دپو و کاروان‌های قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی است.

صالحی به اقدامات مرتبط با سیاست‌های امنیتی، انتظامی و اطلاعاتی با هدف ارتقای امنیت اجتماعی و رضایت عمومی شهروندان طی سنوات اخیر اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با انسداد برخی از گلوگاه های عمده قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی بخش عمده‌ای از معضلات در این حوزه کاهش یافته است.

وی عنوان کرد: کماکان بسیاری از تصادفات محورهای مواصلاتی شهرستان خاش به واسطه ی تردد تانکرهای سوخت یا کاروان‌های قاچاق انسان صورت می‌پذیرد و ضرورت دارد تا سیاست‌های نظارتی در این حوزه با رویکرد بازدارندگی به‌نحو جدی‌تری مدنظر قرار گیرد.

این مقام مسئول به مقوله مرتبط با سهمیه‌های توزیعی حامل‌های انرژی در حوزه های نفت سفید، بنزین و نفت گاز اشاره کرد و افزود: در خاش ۱۲ باب جایگاه سوخت و فرآورده‌های نفتی مشغول ارائه خدمت هستند که هفت جایگاه صرفاً به ارائه و تخصیص نفت گاز مشغول بوده و ۱۲ جایگاه علاوه بر گازوئیل به ارائه خدمات در حوزه بنزین نیز می‌پردازند.

حسن مدیریت در توزیع کالاهای اساسی موثر در کاهش نارضایتی ها

غلامرضا باغ شیرین سرپرست مدیریت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان با اشاره به اتخاذ سیاست‌های مرتبط با کاهش پرونده‌های واصله به محاکم قضایی گفت: متأسفانه عدم اجرای وظایف و تکالیف قانونی از سوی برخی از مسئولان و مقامات اجرایی موجب نارضایتی و شکل‌گیری اقدامات اعتراضی در سطوح مختلف اعم از منطقه‌ای و شهرستانی شده است.

وی عنوان کرد: در صورت اتخاذ تدابیر مؤثر و حسن مدیریت خصوصاً در شبکه توزیع کالاهای اساسی می توان بخش عمده‌ای از این نارضایتی‌ها را به حداقل رساند.

این مقام قضایی اظهار کرد: با توجه به توقع و انتظارات افکار عمومی از قوه قضاییه در حوزه روند رسیدگی به تخلفات جرایم مقامات و کارکنان دستگاه های متولی ضرورت دارد تا راهبردهای حراستی، حفاظتی، نظارتی و رسیدگی به شکایات در دستگاه‌های حاکمیتی به ویژه دستگاه‌های اجرایی در زمینه پیشگیری و برخورد به موقع با تخلفات جرائم کارکنان ذیربط به‌ نحو جدی‌تری مدنظر قرار گرفته شود.

سرپرست مدیریت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان بیان کرد: با اتخاذ تمهیداتی همچون توجیه، ارشاد، هشدار، انذار، برخورد انضباطی وفق مقررات و قوانین و احیاناً ارجاع به محاکم قضایی، روند شکل‌گیری نارضایتی در بین آحاد مردم را مدیریت کرد.

باغ شیرین با تاکید بر رعایت اصول پنج‌گانه حاکمیت قانون، مدیریت اموال دولتی، انسجام و درست‌کاری، شفافیت و مسئولیت‌پذیری افزود: در مقطع فعلی در شرایط بسیار خطیری در حوزه تأمین نیازهای اساسی و اولویت‌دار مردم قرار داریم و ضرورت دارد تا با هدف پیشگیری از تضییع حقوق عامه و صیانت از بیت‌المال نهایت مساعی توسط نهادهای متولی در این راستا محقق شود.

ضرورت تولید و ذخیره‌سازی محصولات استراتژیک در شهرستان‌های دارای پتانسیل

وی خاطرنشان کرد: تولید و ذخیره‌سازی محصولات استراتژیک در برخی از شهرستان‌هایی که پتانسیل مطلوبی در این حوزه دارند یک رسالت کتمان‌ناپذیر است که می‌تواند بخش مهمی از نیازهای غذایی مردم شهرستان و به تبع آن استان را تامین کند، اقدامی که می‌تواند به پایداری سهم مصرف کالاهای استراتژیک کشاورزی در سبد مصرفی خانوارها ختم شده و میزان رضایت اجتماعی و امنیت غذایی شهروندان را فراهم آورد.

شایان ذکر است؛ در این نشست مباحث و سرفصل‌های مرتبط با روند رسیدگی به پرونده های تعزیرات حکومتی اشاره شد که یکی از معضلات جدی در این حوزه کمبود منابع انسانی شاغل در بخش تعزیرات حکومتی و رسیدگی به انبوه پرونده‌های مرتبط با گران‌فروشی، فروش کالاهای تاریخ مصرف گذشته و کالاهای سلامت محور و کالاهای قاچاق است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdccp1qsp2bq148.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما