تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۲۵
سکینه نارویی با بیان این که یکی از شخصیت‌ هایی که می‌تواند برای همه زنان جهان الگو قرار بگیرد حضرت فاطمه زهرا (س) است، گفت: این بانوی بزرگوار از عصمت بهره‌مند و برخوردار بوده و کسی که معصوم باشد خطا، لغزش و نسیان ندارد.
حضرت فاطمه زهرا (س) الگویی بی نظیر برای عالم بشریت است
به گزارش عصرهامون سکینه نارویی، مدیر حوزه علمیه خواهران اهل سنت ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار پهره ضمن تبریک ایام الله دهه فجر به ملت غیور ایران و روز زن بر تمامی بانوان جهان هستی، بیان کرد: وقتی که روز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) مصادف با گرامیداشت مقام زن و مادر شده خود این مسئله نشان دهنده اهمیت و ارزشی بوده که دین مبین اسلام برای بانوان قائل است.

وی افزود: قبل از ظهور اسلام و بعثت پیامبر(ص) قوم عرب وجود دختران را مایه ننگ، خفت و خواری خود می دانستتد و آنان را زنده به گور می کردند.

این مدرس فرهنگی تصریح کرد: اما خداوند متعال به حضرت محمد(ص) دختری عطا کرد تا جایگاه والا و ارزش واقعی زنان عالم را به این واسطه مشخص کند و آن بانوی بزرگوار الگویی به تمام عیار برای تمام جامع بشریت شد.

وی با اشاره به این که زنان نقش بسیار مهمی در تربیت و پرورش نسل آینده دارند، افزود: از دامن زن مرد به معراج می رود.

مدیر حوزه علمیه خواهران اهل سنت عنوان کرد: اولین کسی که توانست در برابر طاغوتی چون فرعون دلیرانه بایستد، حضرت آسیه(س) یک زن بود.

وی اضافه کرد: اولین کسی که به حضرت محمد (ص) ایمان آورد و مال خود را در راه خدا صرف کرد حضرت خدیجه(س) بود.

این کارشناس مذهبی خاطرنشان کرد: زنان و دختران در دین مبین اسلام دارای جایگاه و ارزش والایی هستند، به گونه ای که خداوند متعال به هر خانواده ای فرزند دختر عطا می کند، رحمت و برکتش شامل حال آنان می شود.

وی با بیان اینکه خداوند به خاطر نشان دادن مقام والای بانوان سوره نسا را مختص آنان نازل کرده است، عنوان کرد: پیامبر اکرم(ص) فرموده آیا فاطمه راضی نیستی که روز قیامت سرور زنان بهشت باشی و همچنین سرور مومنان دربهشت قرار بگیری.

این مدرس فرهنگی اذعان کرد: از نخستین روز خلقت بشر تاکنون در هر کجای دنیا و در میان هر قوم و نژاد و ملتی، با هر آداب و آئینی، وقتی نام مادر برده می‌شود، کوچک و بزرگ، سرشار از شور، حرارت، مهر و الفت می‌شوند.

وی گفت: اسلام نیز برای مادر، مقام و ارزش فوق العاده ای قائل شده تا آن جا که رسیدن به بهشت را با رضای مادر میسر می‌داند.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcewe8z7jh8xfi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما