تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۰۴
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: بیش از 200 هزار خانوار روستایی تحت حمایت کمیته امداد امام(ره) از بیمه اجتماعی بهره مند شدند.
بیش از 200 هزار خانوار روستایی تحت حمایت کمیته امداد امام(ره) از بیمه اجتماعی بهره مند شدند
بیش از 200 هزار خانوار روستایی تحت حمایت کمیته امداد امام(ره) از بیمه اجتماعی بهره مند شدند
علی محمد ذوالفقاری در همایش ملی برنامه ریزی و توسعه پایدار روستایی در ناحیه جنوب خزر که با حضوراستاندار ، معاون عمرانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان محلی و اساتید دانشگاهی استان گیلان در محل دانشگاه گیلان برگزار شد، در گفتگو با عصر هامون نوسازی و بهسازی بیش از ۱۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی و ساخت و بهسازی بیش از ۵۰ هزار سرویس بهداشتی طی ۳۰ سال گذشته، ارائه تسهیلات به ۶هزار و ۵۰۰خانوار متقاضی بازگشت به روستا طی ۲۰ سال اخیر و بیمه اجتماعی بیش از ۲۰۰ هزار خانوار روستایی و ارائه خدمات رفع سوء تغذیه به حدود ۴۵ هزار کودک زیر ۶ سال در سال جاری را از مهمترین اقدامات این نهاد در روستاها عنوان کرد.
وی توسعه به صورت عام را بهبود مستمر و متوازن شاخصهای مورد سنجش در ابعاد کمی و کیفی عنوان کرد و گفت:نگاه سخت افزاری و یا نرم افزاری محض به موضوع توسعه صحیح نیست؛ بلکه باید به صورت تلفیقی به این موضوع نگریسته شود؛چرا که توسعه هنگامی محقق خواهد شد که محور آن انسان و مبتنی بر ظرفیتهای درونی باشد.
ذوالفقاری با بیان اینکه توسعه روستایی صرفاً عمران روستایی نیست؛ ادامه داد:توسعه، راهبردی در جهت بهبود زندگی اجتماعی و اقتصادی مردم فقیر روستایی است و توسعه روستایی صرفاً به معنای رشد اقتصادی، بدون ایجاد تحولات اجتماعی و فرهنگی نیست و ارتقای سطح آگاهی و مشارکت روستاییان بخش مهمی از فرایند توسعه روستایی است.
وی با اشاره به اهمیت توسعه روستایی،خاطر نشان کرد:طبق آمار سازمان ملل متحد،۶۲ درصد از جمعیت کل دنیا را روستاییان تشکیل می دهند و طبق آمار نیز حدود ۷۰۰ میلیون نفر در جهان،قربانی فقر و گرسنگی هستند که حدود ۸۵ درصد آنان در مناطق روستایی زندگی می کنند.
وی با بیان اینکه برخی از آسیبهای عمده اجتماعی در شهرها از جمله حاشیه نشینی به دلیل سرریز مشکلات ناشی از توسعه نیافتگی روستاهاست،اظهار کرد: برای برنامه ریزی پیرامون توسعه روستایی ابتدا می بایست مهمترین موانع توسعه روستایی را شناخت و تجزیه و تحلیل کرد که این امر مستلزم بررسی کالبد شکافانه دو مشکل مهم روستاها یعنی محرومیت و مهاجرت است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام ( ره ) تصریح کرد : از مجموع یک میلیون و ۶۵۰ هزار خانوار تحت پوشش این نهاد، نزدیک ۶۰ درصد آنان یعنی؛ حدود یک میلیون خانوار با جمعیت ۲ میلیون و ۳۰۰هزار نفر در بیش از ۵۳ هزار روستا ساکن هستند.
وی با بیان اینکه برخی از مهمترین بندهای حمایتی برنامه راهبردی پنج ساله کمیته امداد امام(ره) مرتبط با روستاها هستند،افزود: توانمندسازی،هدف راهبردی کمیته امداد امام(ره) در روستاها است و گرایش خدمت رسانی در این نهاد نیز توجه ویژه به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته شکل گرفته است.
ذوالفقاری با اشاره به جمعیت خاص تحت پوشش این نهاد در روستاها،یادآور شد:تعداد سالمندان روستایی ۸۸۰ هزار نفر،تعداد زنان سرپرست خانوار روستایی ۴۸۳ هزار نفر،تعداد ایتام روستایی ۱۲۷ هزار نفر،تعداد دانش آموزان روستایی ۲۴۵ هزار نفر و تعداد خانوار روستای با سرپرست زندانی ۷ هزار و ۲۰۰ خانوار است.
وی با بیان اینکه بیش از ۲ میلیون نفر از مددجویان تحت حمایت درمناطق محروم زندگی می کنند،افزود:با راه اندازی سامانه نیاز سنجی مناطق محروم، تاکنون اطلاعات بیش از ۵۰۰ هزار نفر خانوار مددجوی ساکن در این مناطق جمع آوری و ثبت شده است.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdchvvnk.23nkvdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما