تاریخ انتشار :شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۳۵
نماینده مردم زاهدان در مجلس طی نشست خبری که روز گذشته با اصحاب رسانه در دفتر خبرگزاری «نسیم» سیستان و بلوچستان برگزار شد به سوال خبر نگاران پاسخ داد.
احداث بیمارستان خصوصی در استان نیازمند سرمایه گذار است/برخی شروران از جانب سرویس های اطلاعاتی پاکستان حمایت می شوند/طرح پزشک خانواده موفق نیست
احداث بیمارستان خصوصی در استان نیازمند سرمایه گذار است/برخی شروران از جانب سرویس های اطلاعاتی پاکستان حمایت می شوند/طرح پزشک خانواده موفق نیست
به گزارش عصر هامون ،مهمترین محورهای سخنان وی در  نشست خبرگزاری نسیم  با اصحاب رسانه در ذیل آمده است؛
دکتر شهریاری  ریاست کمیسیون بهداشت و در مان مجلس در این نشست  بیان کرد:سیستان و بلوچستان در حال حاضر در زمینه جذب کادر درمانی دچار مشکل است و برای تأمین پزشک مناطق مختلف استان حداقل به ۲۰۰ پزشک عمومی نیازمندیم.
وی افزود:با وجود تأمین اعتبار مضاعف از جانب وزیر بهداشت برای پرداخت حقوق بیشتر به پزشکان مناطق محروم سیستان و بلوچستان، با توجه به فضای روانی منفی ایجاد شده در سطح کشور در مورد ناامنی استان، پزشکان تمایلی به حضور در این مناطق ندارند.

این مسئول ادامه داد:تربیت پزشک و کادر درمانی بومی تنها راه‌حل کمبود نیروی انسانی در زمینه بهداشت و درمان استان است. در این زمینه اقداماتی مانند راه‌اندازی دانشکده پزشکی دانشگاه
آزاد اسلامی زاهدان و دانشکده پزشکی دانشگاه زابل با سهمیه بالای پذیرش دانشجویان بومی انجام شده که با توجه به مدت طولانی دوره تحصیلات پزشکی در دراز مدت نتیجه می‌دهد.

شهریاری با اشاره به مشکلات امنیتی استان بیان کرد: اکثر مشکلات امنیتی سیستان و بلوچستان به دلیل اقدامات تروریست‌های مستقر در پاکستان است. از وزیر امورخارجه در این ارتباط توضیح خواستم که پاسخ‌های قانع کننده‌ای در این زمینه بیان نکرد. تصمیم دارم این سوال را در زمان حضور ظریف در صحن علنی مجلس از وی بپرسم. دولت پاکستان نه تنها برای نابودی تروریست‌ها اقدامی نکرده؛ بلکه گاهی این شروران از جانب نیروهای اطلاعات پاکستان حمایت می‌شوند. معتقدم برای حل این مشکلات باید تروریست‌ها را در خاک پاکستان هدف قرار دهیم.

وی ضمن تاکید بر ضرورت احداث بیمارستان خصوصی بیان کرد: احداث بیمارستان‌های خصوصی در استان نیازمند سرمایه‌گذار خصوصی می باشد و در حال حاضر این کار به لحاظ اقتصادی برای سرمایه‌گذاران به صرفه نیست. چندین گروه در گذشته برای سرمایه‌گذاری برای احداث بیمارستان در سیستان
و بلوچستان اقدام کردند؛ ولی در عمل نتوانستند کاری انجام دهد.

وی مهمترین پروژه‌های در حال پیگیری توسط نمایندگان سیستان و بلوچستان برای اجرا درسیستان و بلوچستان را گازرسانی به استان و احداث راه‌آهن چابهار- زاهدان- مشهد بیان کرد و افزود: طی مذاکراتی که با بیژن زنگنه، وزیر نفت انجام دادم؛ قرار شده تا دولت تلاش مظاعفی برای اتمام پروژه گازرسانی به استان انجام دهد. آقای زنگنه قول داد حداکثر تلاش خود را برای تخصیص بودجه ۳۰۰ میلیارد تومانی و اتمام این پروژه به کار بگیرد.

دکتر حسینعلی شهریاری ادامه داد:مقدمات اجرای پروژه راه‌آهن چابهار- زاهدان- مشهد در دولت قبل انجام شده است و اگر کلنگ این پروژه در دولت قبل زده نمی‌شد؛ دولت‌های بعدی تعهدی برای اجرای آن نداشتند و ابلاغ بودجه دو هزار میلیاردی اجرای این پروژه نیز به تازکی به استان ارسال شده و در حال حاضر پیگیر اجرای آن هستیم.

نماینده مردم زاهدان در مجلس با اشاره به این موضوع که حدود ۵۰ درصد بودجه عمرانی استان در لایحه بودجه ۹۳ کاهش پیدا کرده است بیان کرد: این موضوع برای همه مناطق کشور اتفاق افتاده است و مختص سیستان و بلوچستان نیست و ادامه داد؛ همه نمایندگان مجلس از بودجه عمرانی سال آینده ناراضی هستند
و اقدام دولت در زمینه تخصیص اعتبار به پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۰ درصد منطقی است ولی برای استان‌های محروم کشور باید بودجه ویژه در نظر گرفته شود.
شهریاری در خصوص بودجه ۹۳ بیان کرد: مجلس دغدغه‌های زیادی در زمینه بودجه ۹۳ دارد، پیش‌بینی می‌شود منابع حاصل از نفت و منابع مالیاتی در نظر گرفته شده در لایحه بودجه ۹۳ تحقق پیدا نکند . دولت کل بودجه را ۱۹۵ میلیارد تومان در نظر گرفته که دور از واقعیت است. می‌توان گفت به همان دلایلی که طی سال ۹۲ بودجه تحقق پیدا نکرد؛ بودجه ۹۳ نیز محقق نمی‌شود مگر طی مذاکرات هسته‌ای اتفاق جدیدی رخ دهد.
وی بیان کرد: اشکال اساسی موجود در زمینه قانون‌نویسی کشور، در نظر گرفتن شرایط آرمانی و دور از واقعیت است. ایران یک کشور مستقل است که دشمنان زیادی دارد؛ بنابراین ممکن است همواره مشکلاتی برای آن به وجود بیاید. مشکلاتی که از جانب دشمنان و کشورهای غربی برای ما ایجاد می‌شود گاهی کشور را در زمینه مالی و اقتصادی عقب می‌اندازد. امیدوارم در تدوین برنامه
ششم توسعه این واقعیات در نظر گرفته شود.
دکتر شهریاری گفت: نرخ بیکاری در آخرین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی با توجه به اطلاعات مرکز آمار ایران سه میلیون نفر اعلام شد که البته جمعیت بیکاران کشور بیش از این  رقم است.
وی ضمن ابراز نگرانی در خصوص فارغ التحصیلان دانشگاهی، بیان داشت:سالانه یک میلیون فارغ‌التحصیل دانشگاهی بیکار به این آمار اضافه می‌شود که ظرفیت دانشگاه‌های کشور بدون فراهم کردن زیرساخت‌های اشتغال زیاد شده که این کار تنها موجب عقب انداختن سن بیکاری شده است، برای آینده اشتغال کشور فکری نشده و در حال حاضر در این زمینه امیدی به دولت و مجلس وجود ندارد.

وی افزود: برخی از قول‌های ابتدایی رئیس جمهور جدید به مردم به علت عدم شناخت کامل از وضعیت موجود کشور بود که امکان تحقق ندارد و دولت جدید طی ۱۰۰ روز ابتدایی کار خود در عرصه عمل تنها توانسته کمی فضای روانی کشور را آرام کند، البته حتما برنامه‌ریزی‌هایی برای آینده انجام داده ولی در عمل تنها همین یک خروجی کاری به چشم می‌خورد.
نماینده مردم زاهدان ادامه داد: دشمنان خارجی نظام از دشمنی دست بردار نیستند و در خصوص مباحثی مانند توافق ژنو سنگ‌اندازی‌های
بسیاری می‌کنند؛ اما به روابط این دولت و کابینه آن برای ایجاد ارتباطات جدید با کشورهای خارجی امیدواریم و اگر وضعیت اقتصادی مردم بهبود پیدا کند امید به آینده در کشور بیشتر می‌شود.

شهریاری با اشاره به قانون برنامه پنجم توسعه گفت: طبق قانون مذکور باید تاکنون ۲۵ درصد از محصولات کشاورزی کشور به محصولات ارگانیک تبدیل میشد که در حال حاضر این رقم کمتر از ۵ درصد است.

رییس کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به اینکه تنها راه تحقق عدالت در حوزه سلامت جامعه اجرای طرح پزشک خانواده است گفت: ولی در صورتی که به طور کارشناسی اجرا شود مانند آنچه در کشورهای اروپایی انجام می‌شود. طرحی که در ایران اجرا شده طرح پزشک خانواده حقیقی نیست. اولویت در طرح پزشک خانواده باید پیشگیری باشد ولی در حال حاضر تنها به نوشتن نسخه توسط پزشکان این طرح بسنده کرده‌ایم که نباید در این طرح یک پزشک را برای چند هزار نفر اختصاص دهیم.
وی در پایان بیان داشت: واقعیت این است که طرح پزشک خانواده موفق نیست و این دلیل نارضایتی  مردم است، زیرا یکسری محدودیت‌ها برای مردم وجود دارد.
انتهای پیام/3338

https://www.asrehamoon.ir/vdcexx8e.jh8poi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما