تاریخ انتشار :شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۳۸
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد:

افزون بر دو میلیون نفر عضو کانون های فرهنگی مساجد کشور هستند

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده تا پایان برنامه پنجم توسعه باید در 20 هزار مسجد کشور کانون فرهنگی ایجاد شود که تاکنون 17 هزار و 400 پایگاه ایجاد شده است.
افزون بر دو میلیون نفر  عضو کانون های فرهنگی مساجد کشور هستند.
افزون بر دو میلیون نفر عضو کانون های فرهنگی مساجد کشور هستند.
به گزارش عصر هامون، حجت الاسلام حمید رضا ارباب سلیمانی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران در زاهدان اظهار داشت: : تنها در سالجاری هزار و 400 کانون فرهنگی در مساجد کشور ایجاد شده است.
وی افزود: هم اینک افزون بر دو میلیون نفر عمدتا قشر جوان و نوجوان عضو کانون های فرهنگی مساجد کشور هستند.
دبیر کانونهای فرهنگی مساجد کشور ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده تا پایان برنامه پنجم توسعه باید در 20 هزار مسجد کشور کانون فرهنگی ایجاد شود که تاکنون 17 هزار و 400 پایگاه ایجاد شده است.
وی در مورد تامین کتب کانون های مساجد گفت: سالانه 4 میلیارد تومان هزینه تامین کتاب‎هایی است که به کتابخانه‌های کانون‌های مساجد ارسال می‌شود.
دبیر کانون فرهنگی مساجد کشور ادامه داد: این کانونها در 22 رشته از جمله قرآن، پژوهش، تبلیغ چهره به چهره و مهدویت فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: بالغ بر 11 هزار کتابخانه باز و مخزن‌دار در کشور در کانون‌های فرهنگی مساجد فعال است و 5 هزار و 321 کتابخانه مخزن‌دار و 5 هزار و 500 کتابخانه باز در سطح کشور کانون‌های فرهنگی مساجد وجود داردوی اضافه کرد: این کانونها مسائل و شبهات را جمع آوری و در اختیار امام جمعه هر شهر قرار می دهند تا جمع بندی و در صورت لزوم در خطبه های نماز مطرح شود.
ارباب سلیمانی با اشاره به تجهیز دانشگاه‌های کشور به کانون‌های فرهنگی مساجد خبر داد و گفت: 83 دانشگاه در کشور به کانون‌های فرهنگی مساجد مجهز هستند..
وی بیان کرد: با توجه به سکونت افزون بر 22 میلیون نفر از جمعیت کشور در 63 هزار روستا، این کانون توجه ویژه به روستاها و راه اندازی کانونهای فرهنگی مساجد روستایی دارد که ایجاد کتابخانه در بیش از هشت هزار روستا، برقراری ارتباطات فرهنگی، تامین امکانات و تجهیزات فرهنگی و فضای مجازی در مدارس روستایی از آن جمله است.
وی تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده قرار است نسبت کانونهای فرهنگی روستایی به شهری 60 به 40 باشد زیرا روستاها بیشتر از نقاط شهری به کانونهای فرهنگی نیازدارند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان یاد آور شد: تشکیل هزار و 700 هسته پژوهشی، ایجاد 170 مرکز فرهنگی دیجیتال در جوار مساجد، توزیع هزار نرم افزار، اجرای طرح تلاوت نور در 29 هزار مسجد مجری، راه اندازی هفت هزار مرکز مجری روزانه تفسیر کتاب و قرآن از دیگر فعالیتهای انجام شده است.
انتهای پیام/7250 https://www.asrehamoon.ir/vdcfxtdj.w6d1cagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما