تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۴۲
اسپایدر 1 یک تلفن همراه هوشمند با قابلیت های خوب و سخت افزارهای قدرتمند است که به عنوان پرچمدار اسمارت فون های ایرانی معرفی شده و نظر کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات و کاربران را به خود جلب کرده است.
به گزارش سرويس خواندنی های عصر هامون، پیشرفت کشور در حوزه طراحی و ساخت لوازم الکترونیکی به ویژه تلفن همراه و تبلت در سال های اخیر روند رو به رشدی به خود گرفته و شرکت های ایرانی نیز با طراحی و ساخت تلفن های همراه کلاسیک و هوشمند و رایانه های لوحی وارد میدان رقابت با شرکت های صاحب نام شده اند.
 
یکی از این شرکت ها ارتباط همراه گویا اروند است که به عنوان طراح و تولید کننده تلفن های همراه و تبلت های GLX شناخته می شود ، این شرکت تابستان امسال یک تلفن همراه جدید با نام "Spider 1" را رونمایی کرد که با تکنولوژی های روز دنیا ساخته شده و در واقع نقطه عطف تولید تلفن های همراه هوشمند در کشور محسوب می شود.
 
 
اسپایدر 1 یک تلفن همراه هوشمند با قابلیت های خوب و سخت افزارهای قدرتمند است که به عنوان پرچمدار اسمارت فون های ایرانی معرفی شده و نظر کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات و کاربران را به خود جلب کرده اما متاسفانه بسیاری افراد هنوز به طور کامل با این محصول آشنا نیستند و از قابلیت ها و نقاط مثبت و منفی این گوشی موبایل اطلاع ندارند به همین جهت اورژانس IT نتیجه بررسی های صورت گرفته روی این محصول را به شما کاربران گرامی تقدیم می کند :
 

ابتدا نظر شما را به مشخصات تلفن همراه GLX Spider 1 جلب می کنیم :
 
 
· نمایشگر 5 اینچی با رزولوشن 1280 در 720 پیکسل با چگالی 320 پیکسل بر اینچ ، پشتیبانی از 5 لمس همزمان
 
· دوربین ها : 13 مگاپیکسل با قابلیت ضبط فیلم های اچ دی ، تشخیص چهره و لبخند ، ثبت موقعیت مکانی ، HDR ، دوربین جلوی دستگاه : 5 مگاپیکسلی بهینه شده برای تهیه تصاویر سلفی
 
· پردازشگر : Cortex – A7 دارای چهار هسته با فرکانس 1.3 گیگاهرتز
 
· موتور گرافیکی : Mali – 400 MP
 
· باتری : 2000 میلی آمپر ساعتی
 
· ارتباطات : دو سیمکارت با پشتیبانی از نسل دوم و سوم شبکه های تلفن همراه ، Wi-Fi ، بلوتوث نسخه 4 ، درگاه میکرو USB 2.0 با پشتیبانی از OTG ، قابلیت اتصال به سامانه موقعیت یاب جهانی GPS
 
· حسگرها : حسگر شدت نور ، حسگر مجاورتی ، حسگر تشخیص حرکت ، حسگر شتاب سنج
 
· حافظه : 2 گیگابایت حافظه موقت رم ، 16 گیگابایت حافظه داخلی با پشتیبانی از درگاه میکرو اس دی برای افزایش حافظه
 
· دارای جک هندزفری 3.5 میلی متری
 
 
"اسپایدر 1" یک گوشی موبایل اندرویدی است.اولین گام بررسی محتویات جعبه این محصول است.در جعبه این اسمارت فون یک رابط USB برای شارژ و ارتباط با رایانه ، یک آداپتور برای شارژ و یک هنذزفری قرار دارد.دو عدد قاب به رنگ های مشکی و سفید ، محافظ ضد خش نمایشگر ، قاب محافظ ژله ای ، دفترچه راهنما و کارت ضمانت نامه یکساله از دیگر محتویات جعبه پرچمدار تلفن های همراه هوشمند ایرانی است.
 
 
تلفن همراه "اسپایدر 1" پس از باز کردن جعبه داخل یک پلاستیک با برند GLX خودنمایی می کند در اولین نگاه متوجه طراحی جدید این گوشی می شویم ، قطر باریک باعث سهولت حمل و نقل دستگاه شده و بکار گیری کلید های خاموش / روشن و تنظیم صدا در سمت راست دستگاه باعث راحتی کار با آن شده است.
 
 
دوربین 5 مگاپیکسلی در سمت چپ و بالای گوشی در کنار حسگر مجاورتی به چشم می خورد و سه کلید لمسی برای کار با تلفن همراه در پایین قاب جلوی گوشی قرار دارند، در قسمت پشت گوشی نیز دوربین 13 مگاپیکسلی همراه با فلاش LED و بلندگوی پرقدرت اسپایدر 1 قرار گرفته اند.
 
 
جنس قاب جلوی دستگاه شیشه ای و جنس قاب پشت دستگاه پلاستیک فشرده است ، البته باید در تمیز نگه داشتن قاب جلوی این دستگاه دقت داشت چرا که همانند بسیاری از گوشی های تلفن همراه لمسی اثر انگشت روی آن بر جای می ماند و البته استفاده از قاب ژله ای باعث می شود تا قاب پشتی دستگاه شما نیز از خط و خش در امان باشد.
 
برای راه اندازی این تلفن همراه می توان از سیمکارت تمام اپراتورهای تلفن همراه کشور استفاده کرد ، پشت این محصول یک درگاه میکرو سیمکارت و یک درگاه سیمکارت معمولی و درگاه برای قرار دادن کارت حافظه قرار گرفته است.
 
 
پس از روشن کردن دستگاه بیست ثانیه زمان لازم است تا اسپایدر 1 بوت شده و به محیط کاربردی سیستم عامل اندروید 4.2.2 آبنبات پاستیلی برسد.
 
نمایشگر لمسی این تلفن همراه از نوع IPS LCD است که زاویه دید آن بالای 150 درجه است و زمان پاسخگویی به تصاویر در آن بسیار بالاست.همچنین این نمایشگر لمسی از 5 لمس همزمان پشتیبانی کرده و کار با آن بسیار روان است البته کمی مصرف انرژی این نوع نمایشگر بالاست اما در عوض با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگی که دارد و با اندازه پنج اینچی آن کاربر به راحتی می تواند به گشت و گذار در اینترنت بپردازد و یا فیلم تماشا کند.
 
 
 
 
یکی دیگر از مزایای بکارگیری این نوع نمایشگر در اسپایدر 1 این است که شما قادر خواهید بود در نور شدید ( برای مثال نور آفتاب) به راحتی مطالب نمایشگر را مطالعه کنید.
 
 
در کنار بررسی کیفیت نمایشگر دستگاه سری به رابط کاربری آن می زنیم.این رابط هرچند زیباست اما بدون شک سادگی بیش از حد آن و همینطور شباهت به برخی برندهای بیگانه باید در مدل های بعدی رفع شود و شرکت سازنده باید یک رابط کاربری پیشرفته و با ابزارهای بیشتر را در مدل های بعدی اسمارت فون های خود جایگزین کند.
 
 
 
پس از رابط کاربری سری به نرم افزارهای این تلفن همراه زدیم ، پشتیبانی از فایل های PDF و اسناد نرم افزار آفیس و همچنین پخش قالب های صوتی معروف همچون OGG ، MP3 وWave و نمایش قالب های تصویری MP4 یا 3GP و غیره از دیگر نکات مثبت "اسپایدر 1" است.
 
برنامه های دیگری نیز همچون موقعیت یاب ، نرم افزار پشتیبان گیر ، ارسال و دریافت فایل بین گوشی های GLX و مارکت نرم افزاری GLX نیز در بین نرم افزارها دیده می شوند که این مارکت هنوز بسیاری از نرم افزارها را داخل خود ندارد.از نرم افزارها وارد بخش تنظیمات می شویم که در این بخش قابلیت های مختلفی دیده می شود که قسمت متفاوت آن با سایر گوشی ها حسگر کنترل حرکت است که به کمک آن می توان با حرکت دست به سمت چپ و راست نرم افزارهای دوربین ، پخش موسیقی و یا صفحه های Home را کنترل کرد.
 
 
البته در مواقعی که کاربر توجهی به این حسگر ندارد می تواند با حرکات دست باعث تغییر ناخودآگاه موسیقی یا گرفتن عکس بدون اطلاع وی می شود.
 
سپس وارد دوربین می شویم ، دوربین "اسپایدر 1" برای تهیه تصاویر سیزده مگاپیکسلی طراحی شده اما این دوربین از لحاظ نرم افزاری می تواند تصاویر 16 مگاپیکسلی نیز تهیه کند ولی تصاویر 16 مگاپیکسلی فقط از لحاظ ابعاد با این رزولوشن مطابقت می کنند.
 
 
دوربین سیزده مگاپیکسلی با گشادگی F2.8 می تواند از سوژه های نزدیک و در نور مناسب تصاویر با وضوح بالا تهیه کند اما در نور کم و یا شرایطی که هوا غبارآلود یا مه گرفته باشد عملکرد دوربین تا حدودی ضعیف بوده و تصاویر با نویز گرفته می شوند.
 
تصویر در نور مناسب

تصویر در نور مناسب
 
فلاش LED قرار داده شده در کنار دوربین نیز تقریبا تا شعاع 3 متری عملکرد مناسب دارد.

البته این دوربین قابلیت های خوبی هم دارد که از جمله آن می توان فیلم برداری با رزولوشن فول اچ دی را ذکر کرد ولی ضبط فیلم با قالب 3GP انجام می شود که اگر به جای آن قالب MP4 جایگزین می شد بهتر بود.
 
این دوربین همچنین قابلیت ثبت مکانی محل تهیه عکس ، تشخیص چهره و لبخند و قابلیت تهیه تصاویر سه بعدی پانوراما را دارد که باعث می شود کمی از نقاط ضعف آن بکاهد.این دوربین همچنین قابلیت HDR نیز دارد که باعث می شود در هنگام عکاسی از مناظر طبیعی و در محل هایی که قسمتی از تصویر پر نور و قسمتی تاریک است عکس با کیفیت تری تهیه شود.
 
در کنار دوربین 13 مگاپیکسلی پشت دستگاه ، دوربین 5 مگاپیکسلی هم در جلوی آن قرار دارد که از هر جهت برای عکاسی و به خصوص تهیه تصاویر سلفی بسیار خوب عمل می کند.
 
باگذشت از دوربین وارد موزیک پلیر "اسپایدر 1" می شویم که تا با یکی از مهمترین نقاط مثبت این اسمارت فون آشنا شویم ، این نقطه مثبت بلندگوی قدرتمند پشت گوشی است.با پخش موزیک و تنظیم اکولایزر می توان یک صدای شفاف و با کمترین نویز را از پرچمدار تلفن های همراه ایرانی یعنی Spider 1 شنید.
 
 
 
اما در ادامه سری به سخت افزارهای اسپایدر 1 زدیم.پردازشگر مدیاتک این محصول که با چهار هسته و فرکانس 1.3 گیگاهرتز کار می کند با حافظه موقت (RAM) دو گیگابایتی همخوانی کامل دارد و باعث شده سرعت این گوشی به طور فزاینده بالا رود.
 
 
پردازشگر چهار هسته ای همچنین موجب شده تا کاربر به راحتی به وبگردی بپردازد و از اینترنت پرسرعت نسل سوم یا اینترنت بی سیم وای فای بهره مند شود.صد البته استفاده از بازی های با گرافیک بالا به کمک موتور گرافیکی Mali – 400MP امکان پذیر است اما اگر بخواهید مدت زیادی از بازی های با گرافیک بالا که دارای دیتای با حجم بالای یک گیگابایت هستند استفاده کنید علاوه بر تخلیه سریع شارژ باتری ، قسمت پشت گوشی نیز داغ می شود.
 
 
اما نگران نباشید ، بسیاری از بازی های با گرافیک اچ دی روی این دستگاه نصب شده و بسیار روان و راحت اجرا می شوند.البته در بررسی سخت افزارها باید به حافظه داخلی 16 گیگابایتی دستگاه اشاره کنیم که 12.5 گیگابایت آن در اختیار کاربر است و می توان این حافظه را با کارت حافظه میکرو اس دی تا 32 گیگابایت افزایش داد.
 
 
در برخی نقدها به عدم کارکرد صحیح GPS یا سامانه موقعیت یاب این دستگاه اشاره شده است که البته ما پس روشن کردن جی پی اس و حرکت به جهات مختلف توانستیم از این قابلیت استفاده کنیم.
 
ایستگاه آخر در بررسی پرچمدار تلفن های همراه ایرانی یا همان Spider 1 ، باتری این دستگاه است که مهمترین ضعف آن محسوب می شود.باتری 2000 میلی آمپری دستگاه برای مکالمه کاملا مناسب است اما برای تماشای فیلم یا وبگردی بحث فرق می کند.
 
 
این باتری برای سخت افزارهای گوشی و نمایشگر 5 اینچی آن ظرفیت مناسبی ندارد برای مثال شما اگر بخواهید با این دستگاه از طریق ارتباط بی سیم وای فای وبگردی کنید باتری دستگاه در بهترین حالت تا پنج ساعت و 15 تلفن همراه را روشن نگه می دارد،البته در استفاده معمولی و تماس با آن و در حالتی که هر دو سیمکارت روی دستگاه نصب هستند می توان تا دو روز هم از باتری دستگاه استفاده کرد.
 
 
جمع بندی :
 
امتیازهای بنچمارک آنتوتو برای این گوشی نشان می دهد که باید امتیاز خوب به قابلیت های آن داد.این محصول اگرچه شاید در مواردی دچار نقص و ضعف باشد اما بدون شک نقاط مثبت آن بسیار بیشتر از نقاط منفی آن است ، در مجموع باید یادآور شد که "اسپایدر 1" آغاز کننده مسیر طراحی و ساخت گوشی های تلفن همراه هوشمند هایتک (HighTech) در کشور است و ساخت آن از آینده درحشان کشور در زمینه طراحی و تولید اسمارت فون ها و تبلت های پیشرفته حکایت دارد و صد البته با قیمت 599 هزار تومانی آن در بین تمام نمونه های خارجی که همین سخت افزارها و قابلیت ها را دارند یک انتخاب عالی محسوب می شود.

انتهای پیام/ 4030
https://www.asrehamoon.ir/vdcirpaq.t1auv2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما