تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۹ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۲۹
شناسایی 50 فقره انشعاب غیرمجاز آب در چابهار،زنگ خطر کم آبی و خشکسالی در نخلستانهای آشار به صدا در آمد و تلگرام گردی در حین رانندگی جان جوان 18ساله را گرفت را در عصرهامون بخوانید.
شناسایی 50 فقره انشعاب غیرمجاز آب در چابهار/زنگ خطر کم آبی در نخلستانهای آشار به صدادرآمد/تلگرام گردی در حین رانندگی جان جوان 18ساله را گرفت
به گزارش خبرنگار عصرهامون، پایگاه خبری عصرهامون گزیده مهمترین اخبار رسانه های سیستان و بلوچستان  را در قالب بسته خبری به مخاطبان عرضه می کند.
 
 
شناسایی 50 فقره انشعاب غیرمجاز آب در چابهار
فارس نوشت: 
مدیر امور آبفای چابهار از شناسایی 50 فقره انشعاب غیرمجاز خبر داد و گفت: ساماندهی انشعابات غیرمجاز طبق برنامه‌ریزی منسجم در حال انجام است.
مسعود شهلی اظهار کرد: با توجه به مشکلات کم‌آبی شهر چابهار و اخذ گزارش‌هایی مبنی بر وجود انشعابات آب غیرمجاز در حاشیه خط انتقال آب شیرین‌کن به چابهار در تیرماه سال 95، بالغ بر 50 فقره انشعاب غیرمجاز در اقطار 2.1 تا 2 اینچ که مورد استفاده حداقل 250 خانوار بود، شناسایی و جمع‌آوری شد.
وی با اشاره به این‌که بیشترین انشعابات غیرمجاز چابهار در مناطق حاشیه‌‌نشین قرار دارد و ساکنان این مناطق به‌ صورت ثبت نشده و غیرمجاز از آب استفاده می‌کنند، افزود: وجود اشتراک‌های غیرمجاز در شهرها هزینه‌های جاری آبفار چابهار را افزایش داده و ارائه خدمات مطلوب به مردم را با مشکلاتی مواجه کرده است.
 
خشکسالی و بی آبی قامت نخل ها و نخل داران خاش را خمیده است
ایرنا نوشت: بی آبی و خشکسالی مستمر عرصه زندگی را بر ساکنان شهری، روستایی و عشایری شهرستان خاش تنگ و تامین معیشت را با دشواری های فراونی رو به رو کرده است.
کمبود آب آشامیدنی در شهر و روستاهای خاش به عنوان معضل و بحران بزرگ سبب نگرانی مردم شده است.
کارشناسان برای جلوگیری از حاکم شدن خشکسالی دائمی مهمترین اقدام را صرفه جویی در مصرف آب، جلوگیری از حفر چاه های غیرمجاز و بستن چاه های مجوزداری که خسارت آفرین هستند در کنار توجه به اجرای طرح های آبخیزداری، سد سازی، ایجاد سیل بندها و دیوارهای حفاظتی و امثال آن را دانسته و از مسئولان اولویت دادن به این طرح ها را خواستار شدند.
محسن دادکانی عضو شورای بخش ایرندگان خاش به خبرنگار ایرنا گفت: بر اساس بررسی های انجام شده هم اینک افزون بر 60 روستا در این بخش در شرایط بسیار بحرانی قرار دارند و از بی آبی شدید رنج می برند.
مرکز حمایت از سالمندان در سیستان و بلوچستان ایجاد شود
تسنیم نوشت:مدیرکل‌ امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان گفت: مراکز حمایت از سالمندان باید در همه شهرهای سیستان و بلوچستان ایجاد شود.
مریم پویا اظهار داشت: در زمان حاضر تنها یک مرکز خانه سالمندان در شهرستان زابل وجود دارد و دیگر شهرهای استان فاقد خانه سالمند هستند.
مدیرکل‌ امور بانوان و خانواده استان گفت: دوره سالمندی یکی از حساس‌ترین مقاطع زندگی انسان است و فرد در این دوره به دلیل شرایط فیزیکی و خانوادگی نیازمند به مراقبتهای ویژه هستند.
وی با اشاره به اینکه مشکلات روحی و جسمی نظیر  دیداری و شنیداری کمبود در آمد به علت از کار افتادگی و نداشتن شغل تمام وقت از جمله مشکلات جامعه سالمندی است افزود: طرد شدن از سوی فرزندان پس از ازدواج و تنهایی از دیگر مشکلات سالمندان است.
 پویا تصریح کرد: باید مراکز حمایتی در جامعه ایجاد کنیم تا نیازهای سالمندان  در آن تامین شود و در این راستا سمن‌ها و گروه‌های مردم نهاد می‌توانند با حمایتهای خود برای تاسیس چنین مراکزی ورود پیدا کنند.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.

 
۴۰۰ هکتار از اراضی خاش به کشت چای ترش اختصاص یافت
مهر نوشت: رئیس جهادکشاورزی شهرستان خاش گفت: در سال زراعی جاری ۴۰۰هکتار از اراضی شهرستان خاش به کشت چای ترش اختصاص یافته است.
امان الله طوقی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: کشت چای ترش در این منطقه بدلیل شرایط آب و هوایی مقرون به صرفه است و بازدهی اقتصادی خوبی دارد.
رئیس جهادکشاورزی شهرستان خاش با اشاره به اینکه برای اولین بار در سال ۹۰محصول چای ترش در شهرستان خاش کشت شد، تصریح کرد: در این سال کاشت چای ترش به صورت‌آزمایشی در منطقه ایرندگان انجام شد و نتایج آن موفقیت آمیز بود.
وی ادامه داد: هم اکنون ۴۰۰ هکتار از اراضی شهرستان خاش به زیر کشت این محصول رفته است و پیش بینی می‌شود در فصل برداشت از هر هکتار ۷۵۰ کیلوگرم برداشت شود.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
 
 
سهل‌انگاری در تربیت عامل اعتیاد کودکان
زاهدانه نوشت: فرماندار زاهدان کاهش سن اعتیاد را زنگ خطری برای والدین عنوان کرد و گفت: یکی از علل اعتیاد کودکان در سیستان و بلوچستان بدسرپرستی و سهل‌انگاری در تربیت افراد است.
در این زمینه فرماندار زاهدان در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کاهش سن اعتیاد در جوانان را زنگ خطری برای والدین عنوان کرد و گفت: در راستای گرایش جوانان به مواد مخدر باید همه نهادها به ویژه خانواده ها تلاش خود را کرده تا با ارائه راهکارهای مناسب از گسترش این معضل جلوگیری کنند.
مجتبی خانجانی از جمله عوامل اعتیاد کودکان سیستان و بلوچستانی را بدسرپرستی و سهل‌انگاری در تربیت افراد عنوان کرد و افزود: باید با تقویت روابط خانوادگی، مهارت‌های فرزندپروری، نظارت و مراقبت والدین، اطلاع‌رسانی و آموزش والدین به کاهش مصرف موادمخدر در بین جوانان و نوجوانان کمک کرد.
 
 
رهاسازی بیش از سه هزار بچه ماهی در استخر پرورش ماهی در دانشگاه آزاد زابل
اوشیدا نوشت: رییس دانشگاه آزاد زابل گفت: به منظور دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی و عملی نمودن بیانات مقام معظم رهبری، سه هزار قطعه بچه ماهی در استخر پرورش ماهی دانشگاه آزاد زابل رهاسازی شد.
محمد مجوزی به خبرنگار اوشیدا گفت: با توجه به تاکید اقتصاد مقاومتی بر تولید ملی و داخلی، دانشگاه آزاد زابل نیز سعی بر عملی کردن آن از طریق پرورش انواع محصولات نموده که در این راستا پرورش ماهی و شیلات یکی از بهترین راه های عملی کردن آن به شمار می رود.
وی افزود: استکبار جهانی و در راس آن آمریکا با فشار بر ایران از طریق تحریم ها قصد ضربه زدن به ایران اسلامی و به زانو درآوردن آن دارد اما مقام معظم رهبری با رهنمودهای ارزنده خود در خصوص افتصاد مقاومتی نقشه بیگانگان را نقش بر آب کردند بنابراین تمام مردم و مسولان اقتصاد مقاومتی را باید در سرلوحه امور و کارهای خود قرار دهند تا با تکیه بر استعدادهای خود دست اجانب را از کشور کوتاه کنند.
وی اضافه کرد: اقتصاد مقاومتی دارای ارکان بهره گیری از تمام ظرفیت های دولتی و مردمی، حمایت از تولید ملی، اقتصاد مقاوم، مدیریت مصرف و مدیریت منابع ارزی می باشد بنابراین یک نسخه جامع و شفابخش برای اقتصاد کشور در شرایط فعلی و تحریم ها می باشد.
 دست نیاز بیماران تالاسمی به اهدای خون شهروندان چابهاری
چهاربهاران نوشت: 
بیماران خاص و تالاسمی شهرستان چابهار به جهت نیاز مداوم به خون و فرآورده های خونی در وضعیت بحرانی و نیاز شدید به خون قرار دارند.
رئیس اداره انتقال خون شهرستان چابهار در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران، با بیان این که برخی از بیماری ها که مشکل آن ها خون سازی است از جمله تالاسمی به خون و فرآورده های خونی نیاز مبرم دارند، اظهار کرد: مشکلی که در خصوص این بیماران وجود دارد این است که این گونه بیماران باید به طور مستمر خون دریافت کنند.  افراد مبتلا به تالاسمی در هر2  تا 3 هفته خون تزریق می کنند در نتیجه بیماران تالاسمی مشتریان دائمی فرآورده های خونی هستند که خون مورد نیاز آن ها باید از طریق اهدای خون توسط مردم به دست بیاید.
صابری با اشاره به نیاز بیماران تالاسمی در شهرستان به روزانه ۴۰واحد خون اظهار کرد: بیماران به خصوص مبتلایان به تالاسمی ماژور به روزانه ۴۰ واحد خون جهت تزریق نیاز دارند و به دلیل بیشترین آمار مبتلایان تالاسمی استان در شهرستان چابهار نیاز به خون مضاعف می شود.

برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
قاچاق بی رویه بنزین علت عدم توزیع کارت سوخت در جایگاه هاست
پهره نوشت: قاچاق سوخت یکی از معضل های تقریبأ همیشگی استان مرزی سیستان و بلوچستان است که به دنبال آن مسئولین علت عدم توزیع کارت سوخت در برخی از جایگاههای بنزین این استان را به آن ربط می دهند.
برخی از شهروندان ایرانشهر با ابراز گلایه از این تفاوت نگاه مسئولین به خبرنگار ما می گویند: اگر موضوع قاچاق سوخت مربوط به استان سیستان و بلوچستان می باشد پس چرا این قانون فقط در جایگاه های سوخت ایرانشهر اجرا می شود و سایر هم استانی ها به راحتی از این امکان رفاهی بهره مند هستند.
شهردرازی یکی از رانندگان تاکسی در ایرانشهر است؛ او به خبرنگار ما می گوید: بارها برای من و سایر رانندگان پیش آمده که با حضور در جایگاه بنزین متوجه شده ایم که کارت سوخت به همراه نیاورده ایم و ناچار به انصراف از سوختگیری شده و جایگاه را ترک کرده ایم؛ این در حالی است که اگر این اتفاق در سایر نقاط استان رخ می داد امکان استفاده از کارت سوخت جایگاه برایمان میسر بود.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
 تلگرام گردی در حین رانندگی جان جوان 18ساله را گرفت
ندای هیرمند نوشت: چندی پیش در شهرستان مرزی هیرمند تصادف مرگبار در محور دوست محمد به زابل جوان هجده ساله ای را به کام مرگ کشاد.
 آمار تصادفات این روزها به دلیل بی احتیاطی برخی از رانندگان جوان در کشور رو به افزایش است که در این بین مرگ و میر افراد پیاده را در برخی از این تصادفات در پی دارد.
امروزه با توجه به گسترش وسایل ارتباطی برخی از افراد با اعتیاد کاذبی که به این نوع ارتباطات پیدا کرده اند در حین رانندگی نیز نمی توانند از خیر پیام های تلفن همراه خود بگذرند.
چندی پیش در شهرستان مرزی هیرمند تصادف مرگبار در روستای چکل شهرستان هیرمند جوان هجده ساله ای را به کام مرگ کشاند.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
 
 پروژه احداث راه روستایی کزور در پیچ و خم تامین اعتبار
پاپایا نوشت: 
رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های روستایی جنوب سیستان و بلوچستان گفت: پروژه احداث محور روستایی دهستان کزور در 2 قطعه تعریف شده و هم‌اکنون 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
بیش از 3 هزار خانواده در دهستان کزور و روستاهای اطراف آن چشم انتظار بهره برداری از پروژه محور روستایی این منطقه هستند تا با حل مشکلات تردد بتوانند محصولات کشاورزی و دامی خود را به شهرهای اطراف ارسال کنند.
این دهستان در مناطقه ای کاملا کوهستانی در شهرستان مرزی سرباز واقع شده است و به دلیل مشکلات راه های ارتباطی، تردد در جاده های آن فقط با خودروهای شاسی بلند امکان‌پذیر است .
پروژه احداث راه روستایی کروز یکی از پروژه‎های شاخص اداره کل راه و شهرسازی جنوب استان است که سالهاست در پیچ و خم تامین اعتبار گم شده و با روندی کند در حال ساخت است.
رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های روستایی جنوب سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه این پروژه 50 درصد پیشرفت فزیکی داشته است، گفت: پروژه احداث محور روستایی دهستان کزور در دو قطعه تعریف شده است، قطعه اول به طول 14 کیلومتر از دوراهی کلات تا روستای گتان در سال 88 آسفالت شد و به بهره‌برداری رسید و از سال 88 تا 92 به دلیل عدم تخصیص اعتبار هیچ‌گونه عملیاتی برای تکمیل این محور روستایی انجام نشده است.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.

 
 زنگ خطر کم آبی و خشکسالی در نخلستانهای آشار به صدا در آمد
با مهرستان نوشت: 
کاهش نزولات جوی و افت آب های زیرزمینی موجب به صدا در آمدن زنگ خطر نابودی نخلستان‌های بخش آشار شهرستان مهرستان شده است.
بخشدار آشار در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به بحران کم آبی در این منطقه اظهار داشت: بحران آب در منطقه جدی است و بعضی از روستاهای منطقه برای تامین آب شرب با مشکل اساسی روبرو شده اند.
پیرمحمد نارویی با بیان اینکه کشاورزی بدون آب محکوم به نابودی است، تصریح کرد: زندگی بیشتر مردم این منطقه به کشاورزی وابسته است که بر اثر پدیده خشکسالی و بحران کم آبی سرمایه و منبع درآمد قشر عمده ساکنان روستاهای این بخش به خطر افتاده است.
وی با اشاره به خشک شدن نخلستان ها در بخش آشار خاطرنشان کرد: بسیاری از نخلستان‌های این منطقه به دلیل کم آبی در معرض خشک شدن و نابودی قرار گرفته اند.
وی با بیان اینکه محصول خرمای این منطقه از مرغوبترین نوع خرما است، اذعان کرد:  بدلیل کم آبی بسیاری از نخلستانها این منطقه امسال با کاهش تولید خرما روبرو شده اند که مهمترین پیامد آن فراهم شدن مشکلات اقتصادی برای اقشار کشاورز می باشد.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcipwav.t1aqy2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما