تاریخ انتشار :شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۵۷
یک کارشناس ارشد روانشناسی گفت: معمولا بسیاری از زندانیان و محکومان به قتل علت وقوع جرم خود را کنترل نکردن لحظه‌ای خشم خود اعلام می‌کنند چراکه اثرات کنترل نداشتن روی خشم می تواند زندگی اجتماعی افراد را تحت تاثیر قرار دهد و روابط آنها را با اطرافیان خدشه دار کند.
خشم دشمن تاریخی بشریت/ عصبانیت لحظه ای عامل بسیاری از قتل ها
به گزارش عصرهامون به نقل از دادمردان، خشم يك احساس پيچيده است كه به صورت جسماني و هيجاني ابراز می شود و در طول تاریخ موارد فراوانی بوده که نشان داده جامعه بشری از انرژی ناشی از سیل کنترل نشده خشم، آسیب های فراوانی دیده است.
درست است که نمی توانیم منبع بروز خشم را از ریشه بخشکانیم ولی می توان آن را مدیریت کرد و اگرچه حق داریم در برابر شرایط نامناسب و آزاردهنده یا ناکامی ها عصبانی شویم ولی می توانیم تمرین کنیم با وجود عصبانیت، رفتارهای پرخاشگرانه و مخرب نداشته باشیم.
خشم و پرخاشگري يك رفتار است كه هدف آن صدمه زدن به پرخاشگري يك فرد ديگر يا اموال اوست. پرخاشگري مي تواند به شكل سوء استفاده كلامي، تهديد كردن يا اعمال آسيب زننده باشد. ولي خشم يك احساس است كه الزاما منجر به پرخاشگري نمي شود. بنابراين يك فرد ممكن است خشمگين شود، بدون اينكه الزاما رفتار پرخاشگرانه داشته باشد.
در همین رابطه یک کارشناس ارشد روانشناسی با بیان اینکه هر شخصی در طول روز با هیجانات مختلفی رو به رو است، اظهار کرد: یکی از این هیجانات خشم است که پاسخ دادن به این غریزه با حالت تهاجمی رو به رو است. یکی از گام های اساسی در روانشناسی کنترل هیجانات است که در اکثر مواقع باعث جلوگیری از مشکل و آسیب در فرد و اطرافیان خواهد شد.
مسلم کرد با اشاره به اینکه هر فردی خشم یا پرخاشگری را در زندگی روزمره خود تجربه می کند، ادامه داد: نمی توان به سادگی از چیزی که باعث خشم شده دوری کرد اما می توان واکنش های خود را کنترل سازیم. عوامل مختلفی باعث پرخاشگری در انسان می شود که به عنوان یکی از شایع ترین این موضوعات می‌توان به ناکامی فرد در تحقق خواسته‌اش اشاره کرد.
وی در مورد پیامدهای ناشی از  کنترل نشدن پرخاشگری وخشم عنوان کرد: معمولا بسیاری از زندانیان و محکومان به قتل علت وقوع جرم خود را کنترل نکردن لحظه‌ای خشم خود اعلام می‌کنند. اثرات کنترل نداشتن روی خشم می تواند زندگی اجتماعی افراد را تحت تاثیر قرار دهد و روابط آنها را با اطرافیان خدشه دار کند.
کرد در پایان با بیان اینکه مهم ترین و موثر ترین راهکار برای کنترل خشم و پرخاشگری، آموزش است، اذعان کرد: آموزش ها در سه سطح فردی(آموزش مهارت زندگی) خانواده(آموزش های روابط و خانواده درمانی) و جامعه (آموزش های رسانه ای)می‌تواند انجام شود.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcayyna.49n0a15kk4.html
منبع : دادمردان
نام شما
آدرس ايميل شما