تاریخ انتشار :شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۰۵
حجت الاسلام والمسلمین عظیم بامری با بیان اینکه برخی از بیماران در این منطقه به دلیل فقر و تنگدستی توان پرداخت هزینه های سفر به سایر شهرها جهت درمان خود را ندارند گفت: بخاطر نداشتن هزینه و بیماری جان خود را از دست می دهند.
امام جمعه دلگان:برخی از بیماران به دلیل نداشتن هزینه جان خود را از دست می دهند/ وزیر بهداشت: افتتاح مرکز درمانی دلگان تا ۶ ماه آینده
به گزارش عصرهامون به نقل از دلگان پرس، شهرستان دلگان در جنوب غرب سیستان و بلوچستان با جمعیتی بالغ بر 80 هزار نفر جمعیت، با کمترین امکانات بهداشتی و درمانی یکی از محرومترین نقاط کشور است. این پایگاه خبری چند روز گذشته گزارشی با عنوان "وعده افتتاح بیمارستان جنوب غرب سیستان و بلوچستان به کما رفت/ سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس: لزوم احداث بیمارستان ۶۴ تختخوابی در دلگان"، به مشکلات درمانی و بیمارستان نیمه ساز شهرستان دلگان پرداخت.
موضوعی که در جریان سفر اخیر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید امام جمعه شهرستان دلگان، نماینده مردم شهرستانهای ایرانشهر، دلگان و سرباز در مجلس همراه بود.

حجت الاسلام والمسلمین عظیم بامری امام جمعه شهر دلگان با بیان اینکه عمق محرومیت بهداشتی و درمانی در این شهرستان 80 هزار نفری به اندازه ای است که ترمیم آن به تلاش و مجاهدت زیاد و شبانه روزی نیاز دارد، اظهار کرد: بیشتر این محرومیت ها یادگار دوران رژیم طاغوت است که هنوز بر پیکر این منطقه باقی مانده است
وی با اشاره به اینکه از اول انقلاب اسلامی در حوزه سلامت و بهداشت خدمات چشمگیری انجام شده است، تصریح کرد: این شهرستان با مشکلات اساسی از جمله نبود بیمارستان و زیرساختهای درمانی مناسب دست و پنجه نرم می کند.
امام جمعه شهر دلگان با بیان اینکه ساخت مرکز درمان بستر 10 تختخوابی شهرستان دلگان از سال 89 آغاز شده است ولی هنوز با گذشت چندین سال هنوز افتتاح نشده است، بیان کرد: در سال 92 مصوبه ای برای ساخت بیمارستان 64 تختخوابی شهرستان دلگان به دانشگاه علوم پزشکی ارسال شده است اما با گذشت بیش از 3 سال هنوز یک درصد کار آن آغاز نشده است.
وی با تاکید بر اینکه بیماران این شهرستان برای درمان خود به شهرهای دور و نزدیک که با این منطقه فاصله زیادی دارند مراجعه می کنند، بیان کرد: اما برخی از این بیماران به دلیل فقر و تنگدستی توان پرداخت هزینه های سفر به این شهرها را ندارند و بخاطر بیماری جان خود را از دست می دهند.
حجت الاسلام والمسلمین عظیم بامری با اشاره به اینکه در شهرستان دلگان و جنوب استان سیستان و بلوچستان پزشک متخصص وجود ندارد اضافه کرد: نه تنها هیچ پزشک متخصصی وجود ندارد بلکه پزشک زنان و زایمان هم نیست و زنان مجبور هستند به شهرهای دیگر مراجعه کنند و این و خود باعث هزینه های زیادی برای بیماران زن و خانواده های آنان می شود.
امام جمعه شهر دلگان با بیان اینکه در بخش فرهنگی سه حوزه علمیه برداران و خواهران برای تشیع وجود دارد، تصریح کرد: اما در بخش دانشگاهی و به خصوص در بخش علوم پزشکی در شهرستان دلگان هیچگونه دانشکده و دانشگاهی وجود ندارد.
وی با تاکید بر اینکه سهمیه ویژه ای برای شهرستان دلگان در بخش پزشکی دانشکده علوم پزشکی در نظر گرفته شود خاطر نشان کرد: ارتقا دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر به دانشگاه می تواند کمک خوبی به مردم جنوب استان سیستان و بلوچستان باشد.

محمدنعیم امینی‌فرد نماینده مردم ایرانشهر،دلگان، سرباز و فنوج نیز با بیان اینکهطرح تحول نظام سلامت که در دولت تدبیر و امید شکل گرفته، گره‌گشای بسیاری از مشکلات مردم در حوزه بهداشت و درمان بوده است گفت: این طرح باعث کاهش دغدغه‌های مردم به خصوص در مناطق محرومی مانند شهرستان دلگان و جنوب استان سیستان و بلوچستان شده است.
وی یکی از دستاوردهای مهم طرح تحول سلامت را توجه به مناطق محروم و مرزی دانست و گفت:این طرح حضور پزشکان متخصص در مناطق محروم و دسترسی مردم به خدمات حوزه سلامت را افزایش داده است.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به پتانسیل‌های شهرستان دلگان که ظرفیت‌های بالقوه بسیاری دارد افزود: اما این شهرستان از مشکلات فراوانی در بخش درمانی و بهداشتی رنج می‌برد که یکی از آنها فاصله زیاد شهرستان دلگان تا مراکز مجهز بهداشتی و درمانی وئ بیمارستان های شهرهای دیگر است.
محمدنعیم امینی‌فرد افزود: وضعیت بهداشتی و درمانی دلگان مشکلات زیادی دارد اما برنامه‌ریزی‌های زیادی انجام شده تا سطح آن به حد مطلوب برسد.
نماینده مردم ایرانشهر و دلگان در مجلس با بیان اینکه اصلی ترین خواسته مردم این منطقه علاوه بر تکمیل مرکز درمان بستر، پیگیری احداث بیمارستان 64 تختخوابی دلگان است خاطر نشان کرد: خوشبختانه با نظر مثبت وزیر بهداشت مراحل اخذ مجوز و اجرایی آن پس از بررسی در سازمان برنامه و بودجه در آینده انجام خواهد شد.

سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه مرکز درمانی 10 تختخوابی دلگان که یک بیمارستان کوچک با حداقل امکانات بهداشتی و درمانی است ، اظهار کرد: این مرکز درمان بستر تا 5 ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
وی با اشاره به اینکه مشکلات بسیاری در زمینه بهداشت و درمان در مناطق محروم کشور وجود دارد افزود: اما مردم عزیز باید صبر و حوصله پیشه کنند و مطمئن باشند دولت‌مردان تمام تلاش خود را برای برطرف کردن مشکلات با وجود همه کمبودهایی که از گذشته وجود داشته به‌کار می‌گیرند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: در حال حاضر نیروهای بومی منطقه بلوچستان در رشته‌های مختلف تخصصی حوزه بهداشت و درمان و پزشکی در حال تعلیم و تربیت هستند.
سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی خاطر نشان کرد: توجه به روند فعلی تا یک دهه آینده همه نیروهای تخصصی، خدماتی و امدادی حوزه بهداشت و درمان دستگاه سلامت بلوچستان از فرزندان برومند و ممتاز این منطقه تامین می‌شود.
 
گزارشی از مجید بامری
انتهای پیام/8306 https://www.asrehamoon.ir/vdcjxxeh.uqeytzsffu.html
منبع : دلگان پرس
نام شما
آدرس ايميل شما