تاریخ انتشار :يکشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۴۱
در حالی گمانه زنی های زیادی در خصوص کابینه دولت آینده روحانی وجود دارد که اصلاح طلبان و اعتدالیون تلاش خود را برای جا زدن گزینه های خود در دولت دوازدهم افزایش داده اند.
​زورآزمایی اصلاح طلبان و اعتدالیون در کابینه دوازدهم/ کابینه "حسن روحانی" چه تغییراتی خواهد کرد؟
به گزارش عصرهامون، انتخابات ریاست جمهوری سال 92، نقطه ظهور طیفی جدید با سیاست ورزی نو در سپهر سیاسی_اجتماعی کشور بود، طیفی که خود را اعتدال نامید و مواضع و وعده های سیاسی اش ریشه در تفکر اصیل و عمیق و قدیم طیف به اصطلاح اصلاح طلبانی داشت که بی محابا در کسوت اپوزیسیون نظام درمی آمدند و در بزنگاه ها از اصل نظام برای بقای خود هزینه می کردند و حتی به اختیارات جایگاه ولایت مطلقه فقیه هجوم می آوردند و درنهایت وقاحت برای تثبیت سیطره خود بر مملکت، درصدد دائم العمر کردن ریاست جمهوری در مقطعی از زمان برمی آمدند،
و مواضع و وعده های اجتماعی_اقتصادی اش اما به مثابه دلسوزان حقیقی مردم و آرمان های حقیقی عدالت طلبان خودنمایی می کرد!
ماحصل این مواضع و وعده ها و وعید ها البته جلب توجه رئیس دولت اصلاحات از یک سو و جداشدگان از طیف مقابل خود یعنی اصولگرایان که خود را معتدل تر می پنداشتند را از سوی دیگر در پی داشت و حتی باعث کنار زده شدن نماینده اصلی اصلاحات یعنی محمدرضا عارف در سال 92 شد!
اصلاح طلبان که پس شکست های پیاپی در چندین انتخابات مجلس و ریاست جمهوری خوب می دانستند که با شکست در سال92 دیگر جایگاهی برای بازگشت به قدرت و تصمیم گیری در کشور نخواهند داشت تمام تلاش و ظرفیت خود را در خدمت نماینده حداقلی شان حسن روحانی قرار دادند.
اما دولت نوظهور اعتدال به ریاست حسن روحانی همانطور که هیچوقت به وعده هایش در زمینه مسائل اجتماعی_اقتصادی جامه عمل نپوشاند بلکه به وعده هایش در زمینه مسائل سیاسی که قریب به اکثریتش از مطالبات طیف اصلاحات بود نیز جز در شعار و سخنرانی های مقطعی آن هم به صورت کنایه و استعاره، توجهی عملی و موثر نکرد! و از این حیث علنی شدن اختلافات و درد و دل های برخی اصلاح طلبان خرد در ابتدا و اخیرا نیز برخی پیشانی سفیدان این جبهه را در سطح رسانه ها در پی داشت.
در این بین فقدان مرحوم حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی نیز که همچون حلقه متصله و پیر کلام آخر در بین این دو طیف حضور داشت بر عدم مدیریت و کنترل این اختلافات افزوده است.
در ادامه این اختلافات با نزدیک شدن به زمان معرفی کابینه جدید دولت اعتدالیون، اصلاح طلبان در تلاش اند تا با وساطت های متعدد و البته یادآوری از خود گذشتگی ها و حمایت هایشان از حسن روحانی و طیف اعتدال و اعمال فشارهای رسانه ای از طریق روزنامه های زنجیری شان علی الخصوص در حیطه وزرای اقتصادی بتوانند کرسی های بیشتری را جهت عملی شدن مطالبات شان در دولت آینده کسب کنند.
محل بحث دیگر این دو طیف در شورای شهر تهران است و اصلاح طلبان به خوبی می دانند که نقش آقای شهردار اصلاحاتی در کنار کابینه اجرایی که کرسی های بیشتری از آن دراختیار نمایندگانش باشد تا چه میزان میتواند در نیل به اهداف و منافع شان و البته کنترل سرکشی و بی اعتنایی حسن روحانی مثمرثمر باشد.
مولود چنین جنگ قدرت و سهم خواهی های سیاسی در بدنه اصلی و مرکزی اجرایی کشور درحالی که وضعیت معیشتی_اقتصادی مردم از جمله بیکاری و رکود و سرمایه گذاری در کشور بحرانی به نظر میرسد، حتما جز کابینه ای غيرمتحد، غافل از نیازهای واقعی جامعه و ناکارآمد نخواهد بود! https://www.asrehamoon.ir/vdcfevd1.w6dvcagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها