تاریخ انتشار :جمعه ۲۲ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۲۵
جامعه باید فضای بازگشایی مدارس در تمام مقاطع را با برنامه ی جامع و اندیشمندانه ی آغاز کند که ضرورت ها و نیاز های محصلین جامعه را به خانواده ها آموزش و مسیرهای صحیح در برخورد با تهاجمات فرهنگی به خانواده ها آگاه سازی شود
بی اثر بودن نمایشگاه های پاییزه در رفع دغدغه های اصلی خانواده ها
بی اثر بودن نمایشگاه های پاییزه در رفع دغدغه های اصلی خانواده ها
به گزارش عصر هامون، در این یادداشت قصد داریم به جایگاه و نقش و هدف اصلی از برپایی نمایشگاه های که در حال راه اندازی در سراسر کشور جهت خرید آسان مردم و تهیه نوشت افزار و پوشاک برای دانش آموزان جهت آغاز سال تحصیلی جدید عنوان شده است! بپردازیم.
آیا این نمایشگاه ها با هدف و رویکردی مشخص پدید آمده اند؟
در جهت پاسخگویی به چه نیازهای تعبیه شده اند؟
هرساله در آستانه بازگشایی مدارس شاهد راه اندازی این قبیل نمایشگاهها در سطح شهرستان و به طور کلی در سطح کشور هستیم.
ولی باید دید این نمایشگاه ها چه مزیتی دارند ؟
آیا این نمایشگاه ها در رفع دغدغه خانواده ها تعبیه شده اند و یا صرفا در جهت فروش اقلام و کالاهای که در بعضی از مغازه ها بازار فروشی نداشته و راهی این نمایشگاه ها می شو ند تا راهی برای بازار یابی و فروش این قبیل کالاها پیدا شود!
باید قبول کنیم که ما به کیفیت و کمیت محصولاتمان توجه نمی کنیم و بیشتر از آن طراحی و جذابیت در محصولاتمان کمرنگ شده است
این نمایشگاهها بازاری برای فروش همه جور کالاهای بی ربط شده است و نیازی به گشتن در سالن این نمایشگاهها نیست چرا که بطور واضح و آشکار اقلام غیر اساسی نیز پوشش داده شده است
بایدگفت که برگزاری اینگونه نمایشگاه ها با نگاه غیر کارشناسانه و بدون در نظر گرفتن رویکرد مدیریتی شکل می گیرند چرا که هدف این نمایشگاهها باید جهت پوشش دادن نیازهای جهت دار خانواده ها در آستانه باز گشایی مدارس تعبیه شود ولی چه بسا که این کار هیچ وقت صورت نمی گیرد.
این نمایشگاه ها فرصت خوبی است تا تولید کنندگان توانایی و هنر خود را نشان دهند و فضا باید بگونه ای ترسیم شود که حاکی از نمایشگاهی با تولیدات بومی و داخلی باشد و هویت اسلامی و فرهنگی را نشان دهد و نه خلاف آن را.
توزیع اقلام فرهنگی و مشاوره تحصیلی به خانواده ها یکی از بهترین رویکردها برای چنین نمایشگاه ها می تواند باشد و خانواده ها در کنار خرید کالاها از مشاوره تحصیلی که نیاز آن بسیار به مراتب بیشتر است ،برخوردار گردند
در همین فرصت نمایشگاهی می توان با برنامه ریزی صحیح به معرفی نخبگان علمی و دستاوردهایشان جهت ترغیب و حس رقابت سالم و الگو گیری صحیح خانواده ها باشد در برخورد با استعدادهای نهفته دانش آموزان و بدنبال راهی صحیح و مناسب جهت شکوفایی استعدادهای فرزندان خود برآیند.
اینها تنها بخش کمی از طراحی درست این فضاها جهت استفاده بهینه خانواده هاست قطعا طرحها ی بیشماری برای تقویت بنیه فرهنگی خانواده ها در عصر تکنولوژی خواهد بود که نباید به راحتی از دست رود.
نیاز امروز خانواده ها به روشهای صحیح برخورد با نوجوان و جوان در گذر از مراحل تحصیلی با وجود فضای غیر ارزشی و مخرب حاکم بر رسانه های چون ماهواره ،اینترنت و ...نحوه صحیح استفاده از این رسانه ها، نیاز امروز خانواده هاست و باید توجه شود.
و برپایی نمایشگاه های به اسم باز گشایی مدارس و سر درگمی خانواده ها از برآورده نشدن نیازها و سوالهای که بدون رسیدن به پاسخ صحیح با آن روبرو می شوند در آینده آنها را دچار مشکلات فزاینده ای خواهد کرد.
خطر ناآگاهی خانواده ها از ضرورت های نسل امروز بسیار بیشتر از استفاده مواد مخدر است اگر با دقت و نکته بینی به این مطلب بایندیشیم متوجه مفهوم آن که همان ناآگاهی و کم توجه ی خانواده ها راهی بوجود می آورد تا نوجوانان و جوانان دست به اعمال مخرب و زیان بار در جامعه بزنند که مصرف مواد مخدر نیز از همین عدم آگاهی خانواده ها به نیازها و عدم توجه به تربیت صحیح و به موقع فرزندانشان می باشد.
جامعه باید فضای بازگشایی مدارس در تمام مقاطع را با برنامه ی جامع و اندیشمندانه ی آغاز کند که ضرورت ها و نیاز های محصلین جامعه را به خانواده ها آموزش و مسیرهای صحیح در برخورد با تهاجمات فرهنگی به خانواده ها آگاه سازی شود.
انتهای پیام/۹۰۳۱ https://www.asrehamoon.ir/vdcgux9t.ak9xx4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

ع. آ
این تصمیم بسیار خود خواهانه بوده واحیانا با جان میلیو نها دانش آموز بازی می شود