تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۳۱
بخشدار جالق گفت: طول محور مواصلاتی جالق تا میرجاوه حدود 200 کیلومتر است که با بازگشایی این مسیر، این بخش از بن بست جغرافیایی خارج و موجب رونق اقتصادی منطقه می شود.
به گزارش عصرهامون؛ عبدالحکیم شهمیری در گفت و گو با شستون اظهار کرد: طول مسیر جالق، مک سوخته، روتک خاش و میرجاوه کمتر از 200 کیلومتر است که این مسیر بالای 30 روستا را جدا از جاده نظامی در برمی گیرد.
وی با اشاره به مصافت 80 کیلومتری زاهدان تا میرجاوه، افزود: اگر این مسیر احداث شود، روستاهایی که در این محور قرار دارند آباد خواهند شد و هم شهروندان مصافت کمتری را نسبت به راه فعلی طی خواهند کرد.
بخشدار جالق گفت: نیاز کشور به اقلامی همچون گوشت و برنج  با توجه به وجود چهار بازارچه مرزی در این مسیر به راحتی تأمین می شود و با توجه به وجود راه آهن در این منطقه با سهولت کامل این اقلام به سراسر کشور توزیع می شود.

خروج از بن بست با احداث مسیر جالق_ میرجاوه
شهمیری ادامه داد: در صوذت احداث این مسیر، توسعه سه شهرستان سراوان، خاش و میرجاوه بر اساس داد و ستد های مرزی تسریع می یابد.
وی با اشاره به وجود گاراج در زمان قدیم و جا به جایی مسافر از این منطقه تا زاهدان، تصریح کرد: گاراج بخش جالق حدود 12 سال قبل به دلیل کمبود مسافر و موارد دیگرتعطیل شده است.
بخشدار جالق با اشاره به اینکه برخی ها می گویند شهر جالق بن بست جغرافیایی است، اضافه کرد: از نظر بین المللی با توجه به ارتباط با کشور خارجی بن بست نیست و چنانچه این مسیر مورد مطالعه قرار گیرد و بازگشایی شود، ضمن منافع اقتصادی می تواند جالق را از بن بست جغرافیایی نیز خارج کند.
  شهمیری در خصوص مسیر سنگلاخی روستای کلپورگان به دهستان کله گان، گفت:  هشت هزار نفر جمعیت این دهستان بیش از 30 سال چشم انتظار آسفالت مسیر 35 کیلومتری این منطقه هستند.
وی با اشاره به کوهستانی بودن این مسیر، اعتبارات شهرستانی و استانی را کارگشا ندانست و افزود: این مسیر نیاز به تخصیص اعتبارات ملی دارد که یکی از بزرگ ترین مشکلات بخش جالق مسیر سنگلاخی و کوهستانی کله گان به کلپورگان است.

طی کردن مسافت طولانی در سایه عدم وجود راه آسفالت
 بخشدار جالق افزود: بحث نبود راه بر روی آموزش و مسائل دیگر تأثیر گذار بوده و مردم به جای طی کردن مسیر 35 کیلومتر تا مرکز شهرستان باید 115 کیلومتر تا سراوان را طی کنند.
شهمیری گفت: در بحث آموزش با توجه به سنگلاخی و کوهستانی بودن مسیر، تمایلی برای ورود و آموزش در این منطقه وجود ندارد.

انتهای پیام/الف.د
  https://www.asrehamoon.ir/vdcjtvevxuqeytz.fsfu.html
منبع : شستون
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها