تاریخ انتشار :شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۳۵
محمد محمدی گفت:رعایت بهداشت فردی ضروری است و باید استفاده از ظروف غذایی مشترک، سیگار مشترک، حوله و یا ملحفه مشترک خود داری شود.
به گزارش عصرهامون؛ محمد محمدی کارشناس بیماری های واگیر در شهرستان سراوان در گفت و گو با شستون بیان کرد: کرونا ویروس خانواده بزرگی از ویروس ها هستند که هفتمین رده جدید آن در شهر ووهان چین پیدا شده که مرکز شیوع طغیان آن در اثر حضور یا کار در بازار عمده فروش ماهی و غذاهای دریایی در ووهان چین بوده است.

 وی افزود: از علایم شایع ابتلا به این ویروس می توان به تب، سرفه،  کوتاهی نفس، علایم گوارش،  اسهال و در موارد شدید می توان به عفونت ریه، سندروم تنفسی حاد شدید و نارسایی کلیه اشاره کرد.

 این مقام مسئول  با اشاره به اینکه سالمندان، افراد دارای بیماری زمینه ای مثل دیابت، بیماری های قلبی، خانم های باردار و کودکان  بیشتر مستعد ابتلا به کرونا ویروس هستند، ادامه داد: انتشار از راه هوا، تماس نزدیک با انسان مبتلا و دست زدن به وسایل آلوده از راه های انتقال فرد به فرد است.

 محمدی اضافه کرد: جهت پیشگیری از ابتلا به این ویروس می توان به طور مدام و در هر زمان ممکن اقدام به شست و سوی کامل دست ها با آب و صابون کرد، از دست دادن و رو بوسی با افراد دارای علائم تنفسی (سرفه، عطسه و ...) خود داری کرد، دهان و بینی هنگام سرفه و یا عطسه با دستمال و یا قسمت بالای آستین پوشانده شود، فاصله حداقل یک و نیم متری با افراد بیمار رعایت، از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان پرهیز و از رها کردن دستمال کاغذی های مصرف شده در محیط خود داری شود.

 وی به شهروندان توصیه کرد  تا از خوردن غذاهای نیم پز و تماس با حیوانات اهلی و وحشی خود داری کنند، گفت: مدت زمان که ویروس کرونا بر روی سطوح زنده می ماند هنوز مشخص نشده است.
این کارشناس بیماری های واگیر دار در سراوان با بیان اینکه دوره کمون این بیماری بین 1 تا 14 روز است، خاطر نشان کرد: آنتی بیوتیک در درمان بیماری هیچ تأثیری ندارد و کرونا ویروس جدید یک ویروس است و آنتی بیوتیک بر روی آن اثر ندارد.

محمدی تصریح کرد: با توجه به آلوده شدن محیط اطراف بیماران به وسیله ترشحات تنفسی و سطوح دارای تماس مداوم و مکرر با دست های بیمار در مراکز درمانی و بهداشتی، اورژانس ها، آمبولانس ها و سایر مکان هایی که بیماران در آنجا نگهداری می شوند، استفاده از ضد عفونی کننده های سطح متوسط، بر پایه آب، الکل و یا هیدرو کلریت سدیم 1 درصد بر مبنای محصولات به ثبت رسیده در سازمان غذا و دارو توصیه می شود.

وی ادامه داد: در خصوص رعایت بهداشت محیط در منزل توصیه می شود بیمار در یک اتاق جداگانه و با تهویه مناسب قرار گیرد،  تردد و جابه جایی بیمار محدود شود و فضای مشترک را به حداقل رسانده و اطمینان حاصل شود که فضاهای مشترک به عنوان مثال مانند آشپزخانه و حمام به خوبی تهویه شوند.

کارشناس بیماری های واگیر دار خاطر نشان کرد: از تماس مستقیم با مایعات بدن به خصوص ترشحات دهان یا تنفس و مدفوع خود داری شود، از دستکش یک بار مصرف برای مراقبت از بهداشت دست و ماسک برای بهداشت دهان و تنفس، هنگام جا به جایی مدفوع، ادار و پسماند استفاده کنند.

محمدی اذعان کرد: رعایت بهداشت فردی ضروری است و باید استفاده از ظروف غذایی مشترک، سیگار مشترک، حوله و یا ملحفه مشترک خود داری شود.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcc0sqsi2bqip8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما