تاریخ انتشار :دوشنبه ۲ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۳۶
هنوز سالگرد برخی شهدای حادثه های تروریستی در سیستان و بلوچستان فرا نرسیده است که علی اوسط هاشمی در آستانه هفته دولت در نشست خبری خود مدعی شد در دوسال اخیرهیچ گونه حادثه تروریستی در سیستان و بلوچستان رخ نداده است ادعایی که رسانه وابسته به دولت بر آن صحه می گذارد.
ادعای عجیب یک مقام عالی در دولت راستگویان: در دوسال اخیر هیچ گونه حادثه تروریستی در استان نداشتیم!
به گزارش خبرنگار سیاسی عصر هامون، این ادعای استاندار سیستان و بلوچستان در حالی است که چندی پیش گسترش دامنه های ناامنی‌ها سیستان و بلوچستان سبب شد، علی‌اوسط هاشمی، به کمیسیون امنیت ملی مجلس احضار شود البته وی معاونش را برای پاسخگویی به نمایندگان راهی بهارستان کرد.
این خبر را سیدباقر حسینی نماینده مردم سیستان در اختیار رسانه ها قرار داده بود که علی‌اوسط هاشمی و دیگر اعضای امنیتی استان، برای ارائه توضیحات و گزارشی از اقدامات صورت گرفته در پی تحرکات تروریستی اخیر در مرزهای جنوب شرقی کشور، در جلسه کمیسیون امنیت ملی حاضر می‌شوند، نگرانی جدی که در خصوص نا امنی در جنوب شرق با اقدام تروریستی ۱۷ فروردین ماه 94 افزایش یافت.
با این وجود هاشمی خواست در ورود به سیستان و بلوچستان با اتکا به تجربه کاری خود که از دوران اصلاحات در کردستان بدست آورده بود مسئله امنیت در سیستان و بلوچستان را مدیریت و شاید متحول کند بر همین اساس سیاست های امنیتی وی باعث شد تا او از واژه هایی چون خرده اشرار برای تروریست های وابسته به سرویس های اطلاعاتی منطقه ای و صهیونیست استفاده کند اما این واژه سازی استاندار خیلی زود با واکنش هایی از سوی مردم استان بویژه خانواده شهدای ترور رو برو شد. مردم سیستان و بلوچستان که زخم حوادث تروریستی را بر پیکر خود فراموش نمی کنند، معتقدند ده‌ها حادثه ضدامنیتی در سیستان و بلوچستان نام آن خرده شرارت نیست بلکه شرارت هدفمند نام حقیقی آن محسوب می‌شود.
در حالی نادیده گرفتن حوادث تروریستی اخیر در استان جای تامل دارد که ایرنا از قول علی اوسط هاشمی به صراحت می نویسد: "در دوسال اخیر هیچگونه حادثه ترورسیتی در استان رخ نداده است".

سخنان معاون امنیتی استانداری سیستان و بلوچستان نمایندگان را قانع نکرد
این در حالیست که چندی پیش تعدادي از اعضاي کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي در گفت و گو با رسانه‌ها از عملکرد تيم امنيتي حاکم بر سيستان و بلوچستان انتقاد کردند. در همین رابطه عضو کميسيون امنيت ملي مجلس گفته است: پس از رخ دادن حوادث تروریستی در سيستان و بلوچستان، مسئولان امنيتي اين استان به منظور توضيح حوادث و يافتن راهکارهاي مناسب براي پيشگيري از اقدامات مشابه احتمالي در آينده، به کميسيون امنيت ملي مجلس احضار شدند اما متأسفانه اين جلسه از سوي مسئولان استان مورد استقبال خوبي قرار نگرفت.
حسين سبحاني‌نيا افزود: استاندار به عنوان نماينده عالي دولت در هر استان در سطح کلان بايد مسايل را پيگيري کند و حضور شخص استاندار نيز ضروري بود اما وي معاون امنيتي انتظامي خود را به عنوان نماينده به اين جلسه فرستاد.
وي تأکيد کرد: معاون امنيتي استاندار نيز توضيحاتي درباره حوادث اتفاق افتاده اخير مطرح کرد و راهکارهايي ارائه داد اما گفته‌هاي "علي‌اصغر ميرشکاري"، معاون امنيتي استاندار سيستان و بلوچستان اعضاي کميسيون را قانع نکرد و مقرر شد جلسه ديگري در آينده و با حضور خود استاندار برگزار شود.
با این وجود حضور "علی اصغر میرشکاری" بجای استاندار در آن جلسه و تاکید بر امنیت تک بعدی باعث شد تا علاوه بر قانع نشدن اعضای کمیسیون عملکرد تيم امنيتي حال حاضر در سيستان و بلوچستان مورد سوال قرار گیرد و خواسته وی منطقی تلقی نگردد و نقوی حسینی عضو دیگری از این کمیسیون بیان کند: با وجود اين که جلسات برگزار شده و تدابيري هم اتخاذ شده و تأکيد کميسيون امنيت ملي مجلس بر تأمين امنيت اين استان، استاندار و مسئولان امنيتي سيستان و بلوچستان در اين حوزه جديت لازم را ندارند و در چنين جلساتي يا حضور پيدا نمي‌کنند يا نماينده اعزام مي‌کنند.

از نگاه استانداری شهادت مرزبانان اقدام مشکل امنیتی به شمار نمی آید
سید باقر حسینی نماینده مردم سیستان در گفتگو با عصرهامون نیز بیان داشت: ظاهرا از نگاه استانداری سیستان و بلوچستان و معاونت امنیتی استاندار، شهادت مرزبانان و شهروندان و حملات گروهک ها مشکل امنیتی به شمار نمی آید.
وی ادامه داد: استاندار باید در خصوص شهادت چندین تن از نیروهای سپاه و نیروی انتظامی در درگیری با اشرار و ترویست های توضیح بدهند، ظاهرا شهادت فرزندان این آب و خاک برای آنها اهمیت ندارد و از نظر آنها این همه عملیات و حملات مسلحانه جزو مصادیق مسائل امنیتی محسوب نمی شود.
این عضو کمیسیون امنیت ملی می افزاید: تیم امنیتی استانداری فقط گزارش های عجیب و غریب و جهت دار ارائه می دهد، علی رغم اینکه سپاه نقشی کلیدی در امنیت پایدار استان برعهده دارد که برخی می خواهند نقش سپاه را کمرنگ جلوه دهند.
وی به عدم حضور استاندار در جلسه کمیسیون امنیت مجلس در خصوص پاسخگویی به مشکلات امنیتی استان اشاره کرد و گفت: در این جلسه معاون امنیتی استاندار سیستان و بلوچستان حاضر شد و با ارائه گزارش های نامناسب هجمه هایی نیز نسبت به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج وارد کرد و نقش مهم این ارگان انقلابی در برقراری امنیت پایدار در استان را نادیده گرفت با این وجود من بارها به نقش سپاه، نیروهای امنیتی و انتظامی در تامین امنیت اشاره و قدردانی کرده ام و بیان کرده ام نمی توان سهم بسزای این نهادها را نادیده گرفت.
وی با بیان اینکه در خصوص ناامنی آنها می خواهند خود را تبرئه کنند بیان داشت: ابزار و نیروی انتظامی در اختیار استانداری است و مهم تر از آن بودجه انسداد مرز در اختیار دولت قرار دارد ضمن اینکه استانداری می بایست بودجه مصوب را بگیرد و به ارگان های مربوطه بدهد تا هرچه سریع تر موضع انسداد مرز به پایان برسد.
فرای از حوادث تروریستی رخ داده نظیر ترور معلمین و مامورین نظامی و انتظامی، گروگان گرفتن مرزبانان و شمشیر باز ملی و شهادت دانایی فر در دوران مدیریتی علی اوسط هاشمی در این استان، اگر بازه ادعای استاندار سیستان و بلوچستان را شش ماه نیز تلقی کنیم قطعا حادثه نگور در سال 94 در ذهن همگان تداعی می شود و قطعا جز حوادثی است که در چندماه گذشته به عنوان یک پدیده سوء امنیتی تلقی می گردد که خسارت بزرگ آن شهادت 8 مرزبان در منطقه سیستان و بلوچستان بود.
حادثه ای که با افزایش نگرانی های مردم روبرو شد و حتی مقام معظم رهبری در دیدار با نواز شریف نخست وزیر پاکستان به نا امنی های رخ داده در مرز های مشترک ایران و پاکستان اشاره کردند و بیان داشتند: ما نمی توانیم باور کنیم که این قضایا طبیعی و غیرعمدی است و تاکید کردند که اگر با گروههای تکفیری مقابله نشود، آنها صدمات و ضربات بیشتری به دنیای اسلام خواهند زد.
که در پی آن نمازگزاران زاهدانی پس از اقامه نماز جمعه با امضای طوماری از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص ناامنی در مرزهای شرقی قدردانی کرده و خواستار برخورد قاطع با حامیان گروه های تکفیری شدند.
با این وجود اگرچه خدمات دستگاه های امنیتی و نیروهای نظامی و انتظامی در سیستان و بلوچستان قابل تقدیر است اما چنین ادعایی از نماینده ارشد دولت راستگویان در سیستان و بلوچستان جای تامل دارد!

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcjo8ea.uqetyzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

سپهر
می دانید من کی به این نتیجه حرف های استاندار رسیدم که ما هیچ اتفاق سوء امنیتی نداشتیم ؟ وقتی که فیلم منتشر شده از جیش العدل رو دیدم که چجوری مرزبانانمون را مورد هدف قرار دادند
الانم کلا هنگم
س و ب
سلام. من از زاهدان پیام میدم اینجا همه چی گل و بلبله! گاهی به خودم میگم من و این همه خوشبختی محاله!!! استان به این خوبی مگه میشه! آیا میشه!
واه جناب استاندار شما مردمو چی تصور کردین... یه حساب سر انگشتی میگه چندتا حادثه بزرگ و کوچیک داشتیم از زمان شما... انصافا بیاین واقعیتو به مردم بگین. من خودم به دکتر روحانی رای دادم ولی نمی دونم چرا تو این دولت چرا هیچکی راست به مردم نمیگه.. واقعا نمیدوم