تاریخ انتشار :شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۵۲
معاون آموزش، پژوهش و برنامه‌ریزی فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان ؛

فقدان سرمایه کافی مانع اشتغال مهارت آموختگان جویای کار است

معاون آموزش، پژوهش و برنامه‌ریزی فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: کمبود فرصت شغلی و فقدان سرمایه کافی بیشترین عامل در عدم اشتغال کارجویان مهارت آموخته جویای کار است.
فقدان سرمایه کافی مانع اشتغال مهارت آموختگان جویای کار است
فقدان سرمایه کافی مانع اشتغال مهارت آموختگان جویای کار است

به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون، محمد خلیقی در گفت و گو با دادمردان اظهار کرد: ورود به بازار کار در عصر حاضر وارد دوره‌ای از فرصت‌ها و چالش‌های بزرگ شده است که نیاز به دانش، مهارت و ویژگی‌های خاص دارد و مشاوره و هدایت شغلی می‌تواند با شناسایی و کشف استعداد و توانایی افراد و فرصت‌های دستیابی فرد به شغلی که برای او رضایت، موفقیت، سازگاری، انگیزش و پیشرفت را در بر داشته باشد، کمک کند.

معاون آموزش، پژوهش و برنامه‌ریزی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۲ هزار و ۱۴۳ نفر از کارآموزانی که در سال گذشته مهارت‌های فنی و حرفه‌ای را فراگرفته‌اند توسط کارشناسان مشاوره و هدایت شغلی مورد رهگیری اشتغال قرار گرفتند.

خلیقی با تاکید بر انتخاب درست و صحیح حرفه‌های آموزشی جهت یادگیری از سوی مخاطبان افزود:‏‏ مهمترین وظیفه سازمان، ارائه دوره‌های آموزشی مهارت و فناوری براساس تقاضا و نیاز بازار کار است و در این میان مشاوره و هدایت آموزشی در برنامه‌ریزی آموزشی و هدایت به سمت اشتغال مؤثر است.

وی با بیان اینکه آینده شغلی افرادی که به مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای مراجعه می‌کنند، در گرو مشاوره و هدایت آموزشی صحیح و هدفمند و بر مبنای شناخت استعدادها، امکانات و خصوصیات روانی و جسمی کارجویان و کارآموزان است، گفت:‏‏ یکی از وظایف مهم این واحد رهگیری افرادی است که در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای از آموزش‌های مهارتی برخوردار شده‌اند.

خلیقی با اشاره به نتایج حاصله از فرآیند رهگیری انجام شده، کمبود فرصت شغلی و فقدان سرمایه کافی را بیشترین عامل در عدم اشتغال کارجویان مهارت آموخته جویای کار دانست.

معاون آموزش پژوهش و برنامه‌ریزی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان همچنین از واحد مشاوره و هدایت آموزشی به عنوان حلقه اتصال آموزش و اشتغال نام برد و تصریح کرد:‏‏ این واحد باید از آخرین تغییرات بازار کار، منابع انسانی، نرخ جذب شاغلین در ارتباط با شغل خود و زمان انتظار برای جذب در یک شغل مطلع باشد.

خلیقی اضافه کرد: متقاضیان می‌توانند با توجه به نیاز خود از کلیه خدمات مشاوره‌ای نظیر تست‌های سنجش رغبت شغلی، بازدید از کارگاه‌های آموزشی مراکز، مذاکره با مشاورین و ارائه بسته‌های اطلاع رسانی رشته‌ها و مراکز استفاده نمایند.
انتهای پیام/4382

https://www.asrehamoon.ir/vdcds909.yt0jf6a22y.html
منبع : دادمردان
نام شما
آدرس ايميل شما