تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۵۰
بخشدار زرآباد گفت:دومین جشنواره غذاهای بومی و محلی با عنوان غذای سالم با حضور دانش آموزان و خانواده های زرآبادی در دبیرستان خلیج فارس این بخش برگزار شد.
جشنواره غذای سالم در بخش زرآباد شهرستان کنارک برگزار شد
جشنواره غذای سالم در بخش زرآباد شهرستان کنارک برگزار شد
به گزارش عصر هامون به نقل از طلوع کنارک، مجتبی شجاعی اظهار داشت: جشنواره غذای سالم با مشارکت نمایندگی آموزش و پرورش، بخشداری، شهرداری و شورای اسلامی شهر زرآباد،برای دومینباردر این منطقه برگزار شد.
وی افزود: در این جشنواره که با حضور بیش از ۷۰ شرکت کننده دختر در دبیرستان خلیج فارس بخش زرآباد برگزارشد، بیش از ۴۵ نوع غذای محلی توسط گروه های شرکت کننده با همکاری آموزگاران به طبخ رسید.
بخشدار زرآباد ادامه داد: تمامی غذاهای به طبخ رسیده در این جشنواره با استفاده از محصولات و تولیدات کشاورزی این بخش و همچنین انواع ماهیان صید شده در این بندر تهیه شد.
شجاعی بیان کرد: دانش آموزان دختر شرکت کننده در این همایش نسبت به طبخ و تهیه غذاهایی از جمله خوراک موز سرخ شده، خورشت ماهی، تیموش(نان محلی)، خورشت کچری، سوهان بلوچی، خوراک تلی، حلوای محلی با استفاده از شیره خرما، لگه مات، و آش محلی اقدام کردند.
شجاعی هدف از برگزاری این جشنواره را توجه و حفظ فرهنگ ها و آداب و رسوم محلی و همچنین آشنایی دانش آموزان با غذاهای سالم عنوان کرد و افزود: برگزاری این گونه جشنواره ها با حضور خانواده ها نقش بسزایی در ایجاد روحیه نشاط و شادابی و همچنین تقویت مهارت های زندگی دارد.
بخشدار زرآباد خاطرنشان کرد: در این جشنواره همچنین به تعداد ۵ شرکت کننده به عنوان نفرات برتر جوایز نقدی اهدا شد وهمچنین از تلاش تعداد هفت نفر از دبیران شرکت کننده در این جشنواره تقدیر شد.
انتهای پیام/۹۰۳۱ https://www.asrehamoon.ir/vdchixnk.23nwvdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما