تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۰۶
معاون سیاسی‌اجتماعی فرماندار سراوان گفت: عدم امکانات آموزشی، پراکندگی جمعیت روستایی، تعداد زیاد فرزندان در خانواده‌ها و گرایش به شغل‌های کاذب از دلایل عمده افزایش بی‌سوادی در سراوان است.
گرایش به شغل‌های کاذب بی‌سوادی در سراوان را افزایش داده است
گرایش به شغل‌های کاذب بی‌سوادی در سراوان را افزایش داده است
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون، حمیدرضا وکیلی در نخستین جلسه کارگروه انسداد مبادی بی‌سوادی در شهرستان سراوان با حضور مسئولان، اظهار کرد: براساس برنامه پنج ساله توسعه قرار بر این بود که تا پایان سال 92، بی‌سوادی در کشور ریشه‌کن شود اما عملا نتوانستیم بی‌سوادی را ریشه‌کن سازیم.
وی بیان کرد: بسیاری از آسیب‌شناسان اعتقاد دارند که 50 درصد بزهکاری‌ها در سطح جامعه به علت ترک تحصیل و عدم گرایش نوجوانان و جوانان به امر تحصیل است و 50 درصد بزهکاری در کشور مربوط به افراد زیر 18 سال می‌شود.
معاون فرماندار سراوان اضافه کرد: از دلایل عمده ترک تحصیل در کشور می‌توان به فقر خانواده‌ها، ازدواج‌های زودهنگام دختران، اختلافات خانوادگی و غیره اشاره کرد.
وکیلی گفت: در استان سیستان و بلوچستان دلایل مهم‌تر و فاحش‌تری از جمله وجود شغل‌های کاذب در منطقه، عدم امکانات آموزشی مناسب، عدم دسترسی به فضاهای آموزشی، پراکندگی جمعیت روستایی، و زیاد بودن تعداد فرزندان در خانواده‌ها سبب افزایش بی‌سوادی و ترک تحصیل در این منطقه شده است.
وی تصریح کرد: کشوری که دغدغه بی‌سوادی را از همان ابتدای انقلاب داشت اگرچه توفیقاتی نیز در این زمینه پیدا کرده اما کامل نبوده است و باید با راهکارهای مناسب و همکاری سازمان‌ها و ارگان‌هایی که با مردم سروکار دارند، بی‌سوادی را در سطح منطقه و شهرستان ریشه‌کن کنیم.
معاون سیاسی‌اجتماعی فرماندار سراوان عنوان کرد: برای ریشه‌کن کردن بی‌سوادی در سطح منطقه می‌توان از راهکارهایی از قبیل نصب پلاکارد، تمرکز بر باسواد بار آوردن معلولان، نقش موثر ائمه جمعه و جماعات در خطبه‌های نمازجمعه، ارائه پیام‌های رادیویی در رادیو محلی بلوچی بهره گرفت.
در این جلسه همچنین مقرر شد: دستگاه‌های مربوطه، آمار بی‌سوادی را در سطح شهرستان برآورد کرده و به آموزش و پرورش اعلام کنند.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcfejdt.w6dc0agiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما