تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۲۱:۲۱
فرماندار کنارک در جلسه برسی و رفع مشکلات واحدهای تولیدی کنسرو سازی بندر کنارک،به تولید کنسرو ماهی با کیفیت و سالم از سوی واحدهای تولیدی کنسروسازی تاکید کرد.
تولید کنسرو ماهی با کیفیت و سالم در اولویت کار واحدهای کنسرو سازی شهرستان قرار گیرد
تولید کنسرو ماهی با کیفیت و سالم در اولویت کار واحدهای کنسرو سازی شهرستان قرار گیرد
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از اوشیدا،جلسه برسی و رفع مشکلات واحدهای تولیدی کنسرو سازی بندر کنارک روز گذشته با حضور فرماندار،جمعی از مسئولین شهرستان،سرمایه گذاران و تولید کنندگان کنسرو تن ماهی در محل فرمانداری برگزار شد.
بیژن بختیار با اشاره به جایگاه مهم ماهی در سبد غذایی مردم بر تولید کنسرو ماهی با کیفیت و سالم تاکید نمود، و اظهار داشت: این مهم باید در اولویت کار این واحدهای تولیدی قرار گیرد.
فرماندار کنارک با اشاره به برخی از مشکلات واحدهای تولیدی،از دستگاههای اجرایی مرتبط شهرستان خواست تا در خصوص رفع مشکلات موجود واحد های تولیدی نهایت همکاری را داشته باشند.
گفتنی است:مهم ترین مشکلات واحدهای تولیدی کنسروسازی، عدم نقدینگی، افزایش قیمت مواد اولیه، بدهی های مالیات وتامین اجتماعی عنوان شد.
انتهای پیام/4382
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcizpaw.t1avr2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما